Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/A09X4559.jpg

Az ÁGOTA Közösség és a Holnapocska Alapítvány Mikulása idén már második alkalommal lepte meg nevelőszülőknél és lakásotthonokban élő gyermekeinket. 

Ebben az évben a Balatonfüredi Kongresszusi Központba költözött karácsonyi hangulat, ahová a délelőtt folyamán mintegy  300 gyermek érkezett Csongrád-Csanád, Bács-Kiskun, Békés, Jász-Nagykun-Szolnok, Heves és Nógrád vármegyékből.

Gyermekeinket Fülöp Attila, a Belügyminisztérium gondoskodáspolitikáért felelős államtitkára, Szabadics Attila, a LUA RESORT társtulajdonosa, Balogh Zsolt, az ÁGOTA Közösség koordinátora, valamit Bóka István, Balatonfüred város polgármestere köszöntötte.

Fiataljainkat a Kanizsai Fiatalok Közössége lepte meg egy hangulatos műsorral. Egy finom ebéd után a gyermekek énekére a Nagyszakállú is megérkezett, aki mindenkinek egy-egy nagy Mikulás-csomagot nyújtott át. 

A délután is hasonlóan mozgalmas volt, ekkor Pest, Baranya, Tolna, Komárom-Esztergom, Veszprém és Győr-Moson-Sopron vármegyéből érkezett 300 gyermekvédelmi gondoskodásban élő fiatal, hogy találkozzon a Télapóval és segítőivel. 

/media/uploads/images/post_upload/SAC_0885.jpg
Rajzpályázatot hirdettek a közelgő anyák napja alkalmából az ÁGOTA Közösség Tolna vármegyei munkatársai "Az én anyukám" címmel.
/media/uploads/images/post_upload/Fb_20240429.png
Heti Útravaló - 2024. 16. HÉT
/media/uploads/images/post_upload/Photoroom-20240407_142832-01.jpeg
Tovább folytatta az éremhalmozást Szilágyi Zsanett, az ÁGOTA Közösség tehetséges úszója!