Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/BC5K1321.jpg

Csongrád-Csanád vármegyében 85 kimagasló tanulmányi eredménnyel rendelkező fiatalunknak gratulálhattunk szegedi díjátadó ünnepségünkön, ahol 48-an Hősötös-díjat kaptak, 37-en pedig Kiválósági-díjban részesültek.

Pál Hortenzia főigazgató-helyettes köszöntötte a díjazott fiatalokat és az őket kísérő és támogató büszke felnőtteket. – Mindig azt mondjuk nektek, hogy álmodjatok nagyot, és akkor csak a csillagos ég lesz a határ – fordult a díjazott gyermekek felé a főigazgató-helyettes. – De hogy a csillagos eget hogyan tudjuk elérni? Jelen pillanatban csak űrhajóval. Ti ezzel az űrhajóval azonban már most rendelkeztek, mert ez a tanulmányi eredmény és ez a kitartás fog titeket egészen a csillagokig repíteni!

Az eredményes tanulóknak Pál Hortenzia, Török Zoltánné területi igazgató és Szili-Balog Mária szakmai vezető adták át az elismeréseket.

Varga Attiláné nevelőszülőnk két gyermekkel, Lakatos Leonórával és Keresztes Lászlóval érkezett a szegedi díjátadó ünnepségre, akik nagyon örültek az elismerésnek. Mindketten kisbaba koruk óta élnek a nevelőszülőnél. Leonóra most második osztályos, László pedig 4. osztályba jár. – Idén már napközisek mindketten, de napközi után pótoljuk, amit kell, előtte években azonban naponta 2-3 óra hosszát is tanultam velük. Tudják, hogy miért fontos, hogy mindig tanuljanak – mesélte Varga Attiláné.

Azért kell tanulni, hogy okosak legyünk! – mondta büszkén Keresztes László, aki már most tudja, hogy kőműves szeretne lenni, nem mellesleg nagyon jó matekos és a testnevelés a kedvenc tantárgya. A kis Leonóra óvónéni szeretne lenni, büszke a sok ötösre, amit szerzett az előző tanévben.

Rózsavölgyiné Rostás Tamara négy gyermekről gondoskodik, akik mind olyan jó tanulók, hogy együtt érkeztek Baksról a szegedi ünnepségre. Egyikük Hősötös-díjban, hárman Kiválósági-díjban részesültek. A Kiválóságok közül pedig egyikük a jó tanulók közt is a legjobbak közé sorolhatja magát, hiszen a tanulmányi eredménye 4,8 feletti volt. – Nagyon büszke vagyok rájuk. Mindig mondom nekik, hogy magukért tanulnak. A legnagyobb már tudja, hogy informatikus szeretne lenni, a kisebbek egyszer orvosnak, egyszer hegesztőnek készülnek, de mind nagyon jól tanulnak – mondta a nevelőszülő.

(fotók: Gémes Sándor)

/media/uploads/images/post_upload/SAC_0885.jpg
Rajzpályázatot hirdettek a közelgő anyák napja alkalmából az ÁGOTA Közösség Tolna vármegyei munkatársai "Az én anyukám" címmel.
/media/uploads/images/post_upload/Fb_20240429.png
Heti Útravaló - 2024. 16. HÉT
/media/uploads/images/post_upload/Photoroom-20240407_142832-01.jpeg
Tovább folytatta az éremhalmozást Szilágyi Zsanett, az ÁGOTA Közösség tehetséges úszója!