Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/364032543_6507496679339206_2051108066907281054_n.jpg

Már hagyománynak számít környei lakásotthonunkban, hogy a színes és változatos szünidei programok mellett minden évben időt szakítanak egy sárvári nyaralásra. Idén az ÁGOTA Közösség 7 fiatalja vett részt az öt napos kiránduláson. 

Több, mint 8 éve járnak Komárom-Esztergom vármegyei lakásotthonunkból fiataljaink kikapcsolódni Vas vármegye egyik legnagyobb településére, ahol sok-sok fürdéssel, strandolással, kulturális barangolással, túrázással telik a nyaralás. 

Az évek során bejárták már a várost, megtekintették a látványosságokat gyalogszerrel és városnéző kisvonattal egyaránt. A Nádasdy-várat a híres várjátékok idején volt szerencséjük megismerni, a szombathelyi Püspöki Palotába is ellátogathattak, de jártak a sitkei kápolnában és Bükfürdőn, Celldömölkön is. 

Az idei tábor születésnapi ünnepléssel indult, több gyermekünket is Sárváron köszöntötték fel egy éttermi, közös vacsorával és persze tortával. 

A fő program a helyi élményfürdővel kialakított jó kapcsolatnak köszönhetően a fürdőzés, a szabadidős sportok és a fantasztikus csúszdák kipróbálása volt. Emellett idén a kalandparkba is eljutottak gyermekeink. 

– Azt gondolom, hogy ezek az együtt töltött napok nemcsak a gyermekeknek jelentenek örömet, hanem nekünk, felnőtteknek is. Az együtt töltött minőségi idő, a közös élmények, a kötetlen beszélgetések, az esti séták mind-mind alapjai egy erős bizalmi kapcsolat kialakításának – mesélte Takácsné Zimmermann Zsuzsanna, aki már több, mint két évtizede a környei lakásotthon vezetője.

/media/uploads/images/post_upload/BC5K8882.jpg
Interaktív bűnmegelőzési napon vettek részt az ÁGOTA Közösség fiataljai ÁGOTA Falván!
/media/uploads/images/post_upload/KC2418_2910.jpg
Újabb jó embereket találtunk Bács-Kiskun vármegyében – új nevelőszülőkkel gazdagodott az ÁGOTA Közösség
/media/uploads/images/post_upload/SAC_0885.jpg
Rajzpályázatot hirdettek a közelgő anyák napja alkalmából az ÁGOTA Közösség Tolna vármegyei munkatársai "Az én anyukám" címmel.