Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/BC5K0759.jpg

Minden korosztály képviseltette magát a április 14-én az az ÁGOTA® Futáson. A legidősebb futó az ÁGOTA Közösség egyik nevelőszülője volt. 

Rendkívül büszkék vagyunk a Győrszemerén élő Kisfaludy Ilonára, aki idén tölti be 73. életévét, és aki a jótékonysági futóverseny legnépszerűbb, 3 kilométeres távját teljesítette.

– Falusias környéken élünk. Körülbelül 3 kilométerre van tőlünk az a buszmegálló, ahová napi szinten kisétálok, így kényelmesen teljesítettem most is ezt a távolságot. Azt üzenem a fiataloknak is, hogy mozogjanak sokat, járják be és ismerjék meg az őket körülvevő környezetet – mondta Ilona.

Czédli Bernát Vince még nem fújhatta el az első születésnapi tortáján a gyertyát, ám mégis sikeresen teljesítette a jótékonysági futás 100 méteres gyermektávját. Igaz, hogy babakocsiban ülve, amelyet testvére, Czédli Valentina Blanka tolt át a célvonalon. Köszönjük a család minden tagjának, hogy velünk voltatok az ÁGOTA® Futáson.

A legfiatalabb résztvevőnek járó oklevelet Dr. Salgó László Péter, Csongrád Csanád vármegyei főispán és Kopasz Bálint, olimpiai bajnok kajakos, az ÁGOTA® Futás fővédnöke adták át. A legidősebb nevezőnek járó elismerést pedig Zakar Pétertől, a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal megbízott igazgatójától vette át nevelőszülőnk.

/media/uploads/images/post_upload/Fb_20240429.png
Heti Útravaló - 2024. 16. HÉT
/media/uploads/images/post_upload/Photoroom-20240407_142832-01.jpeg
Tovább folytatta az éremhalmozást Szilágyi Zsanett, az ÁGOTA Közösség tehetséges úszója!
/media/uploads/images/post_upload/IMG_3661.jpg
Az 50 napos húsvéti ünnepkör történéseit elevenítették fel az ÁGOTA Közösség fiataljai Kiskunfélegyházán