Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/A09X5291.jpg

A Holnapocska Alapítvány és az ÁGOTA Közösség immár második alkalommal szerzett örömet 600 gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyermekünknek egy Mikulásváró ünnepséggel Balatonfüreden.

Az ország 13 megyéjéből érkeztek nevelőszülőknél és lakásotthonokban élő fiatalok, hogy egy feledhetetlen élményben részesüljenek. 

Az együttműködés célja az volt, hogy felhívják a gazdasági szereplők és a társadalom figyelmét arra, hogy napjainkban még fontosabb a karitatív felelősségvállalás. A rendezvény délelőtti programján részt vett Fülöp Attila, a Belügyminisztérium gondoskodáspolitikáért felelős államtitkára, aki elmondta, ma Magyarországon a szociális és gyermekvédelmi területen példás összefogás tapasztalható.

Balogh Zsolt, az ÁGOTA Közösség koordinátora Kothencz János, a közösség vezetője, és Dr. Kiss-Rigó László, szeged-csanádi megyéspüspök nevében köszöntötte a résztvevőket. 

- Az ilyen találkozásokkor sorstársaitok mellett azokat az embereket is megismerhetitek, akik az év minden napján támogatnak titeket. Velünk együtt ők is hisznek bennetek, és Ti is higgyétek el magatokról, hogy mindannyian csodák vagytok – emelte ki Balogh Zsolt.

Szabadics Attila, a LUA RESORT társtulajdonosa a család nevében fiataljainknak azt kívánta, hogy olyan életre szóló élményekkel gazdagodjanak ezen a napon, amit később saját gyermekeiknek is mesélni fognak majd. 

Bóka István, Balatonfüred város polgármestere ugyanitt beszédében megköszönte az ÁGOTA Közösség, a Holnapocska Alapítvány és a Szabadics család tevékenységét, amellyel támogatják azokat, akikért felelősséggel tartoznak.

A 7 éves Rafael Lolita Jász-Nagykun-Szolnok vármegyéből érkezett a Mikulásváró ünnepségre. 

- Ahogy beléptünk, azonnal találkoztam a Mikulással, a szarvasokkal, a Hóemberrel, a Jégkirálynővel és még az angyalokkal is. Nagyon tetszett, mikor nekünk énekeltek, aztán felmentünk a színpadra és én is énekeltem – mesélte.

Széles Lajosné nevelőszülőnk a nála cseperedő gyermekeket kísérte el a Mikulás ünnepségre.

– Ez az otthonos és barátságos fogadtatás mindenkinek nagyon jól esik. A fiatalok jól érzik magukat, de felnőtt létemre én is elsírtam magam a meghatódottságtól – fogalmazott a nevelőszülő.

/media/uploads/images/post_upload/SAC_0885.jpg
Rajzpályázatot hirdettek a közelgő anyák napja alkalmából az ÁGOTA Közösség Tolna vármegyei munkatársai "Az én anyukám" címmel.
/media/uploads/images/post_upload/Fb_20240429.png
Heti Útravaló - 2024. 16. HÉT
/media/uploads/images/post_upload/Photoroom-20240407_142832-01.jpeg
Tovább folytatta az éremhalmozást Szilágyi Zsanett, az ÁGOTA Közösség tehetséges úszója!