Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/09 dreamstime_xxl_10971734 (1).jpg

Ma van a gyógypedagógia nemzetközi napja. A gyógypedagógus feladata elérni, hogy minden szerteágazó kis hajtás a lehető legszebb virágokat hozza, és aki kicsit kilóg a sorból, annak is megtalálja, hová is illik Ő pontosan.

A gyógypedagógus ugyan nem biztos, hogy megszünteti a hátfájást vagy kikezeli a gerincferdülést, de kicsit mégis mindenhez ért. Tanít ügyesen és szépen mozogni, viselkedni, beilleszkedni, olvasni, számolni, elfogadni, elengedni, szeretni.

A mai napon álljunk meg egy kicsit és gondolkodjunk el azon, hogy senki sem tökéletes. Mindenkivel előfordult már legalább egyszer életében, hogy segítségre, támogatásra szorult. Gondoljunk csak bele, hogy vannak, akik ebből az állapotból nem szabadulnak ilyen könnyen, nemcsak egyszer, nemcsak néha-néha szorulnak segítségre!

Mindenki úgy tökéletes, ahogy van! Tudta ön, hogy a szavakkal nem kommunikáló emberek is tudnak viccesek lenni? Hogy a kerekesszékben ülőket igazán nem könnyű szkanderben legyőzni? Hogy a világból csak a sötétséget érzékelő emberek is tudnak színesek lenni?

A tökéletesség is ugyanolyan relatív, mint az élet maga. Merjünk ma kicsit tökéletlenül tökéletesek lenni! Mert a világ a hibákkal, a tökéletlenségekkel is megy tovább! Sőt, csak így megy tovább!

Köszönjük az ÁGOTA Közösség gyógypedagógusainak, hogy szívvel-lélekkel dolgoznak gyermekeinkért!

/media/uploads/images/post_upload/BC5K8882.jpg
Interaktív bűnmegelőzési napon vettek részt az ÁGOTA Közösség fiataljai ÁGOTA Falván!
/media/uploads/images/post_upload/KC2418_2910.jpg
Újabb jó embereket találtunk Bács-Kiskun vármegyében – új nevelőszülőkkel gazdagodott az ÁGOTA Közösség
/media/uploads/images/post_upload/SAC_0885.jpg
Rajzpályázatot hirdettek a közelgő anyák napja alkalmából az ÁGOTA Közösség Tolna vármegyei munkatársai "Az én anyukám" címmel.