Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/3jpeg

Az ásotthalmi Majoros Tanya és Rendezvénybirtokon rendeztünk nemrégiben családi napot, amelyre Forráskút, Pusztamérges és Zsombó területén élő gyermekeinket, nevelőszüleiket, és családtagjaikat vártuk. 

A házigazdák nagy örömmel és rengeteg élménnyel készültek gyerkőceinknek, akik a délelőtt folyamán trambulinozhattak, csocsózhattak, pingpongozhattak, homokozhattak, kipróbálhatták a kötélcsúszdát, szétnézhettek a kilátóból, és ügyességi játékokban is bizonyíthattak.

Ebédidőben finom bolognai spagetti és limonádé várta a fiatalokat, az édességről pedig a nevelőszülők gondoskodtak. 

A nap folyamán a résztvevők elismertek egy szép versenyeredményt is: büszkeségünk, Janó Sándor ugyanis a Csongrád-Csanád vármegyei csapat tagjaként nemrégiben részt vett az Országos Rendőr-főkapitányságon megrendezett közlekedésbiztonsági vetélkedőn, ahol társaival együtt II. helyezést ért el. 

Délután természetjárókká léptek elő fiataljaink, és egy tanulmányi sétán ismerkedhettek meg a környező állat- és növényvilággal. 

A családi napon gyermekeink felhőtlenül szórakoztak, emellett pedig arra is volt lehetőség, hogy nevelőszülőink hasznos beszélgetéseket folytassanak, megvitassák a hivatásukkal járó, megoldandó problémákat, és megosszák egymással a mindennapokban szerzett élményeiket. 


/media/uploads/images/post_upload/BC5K8882.jpg
Interaktív bűnmegelőzési napon vettek részt az ÁGOTA Közösség fiataljai ÁGOTA Falván!
/media/uploads/images/post_upload/KC2418_2910.jpg
Újabb jó embereket találtunk Bács-Kiskun vármegyében – új nevelőszülőkkel gazdagodott az ÁGOTA Közösség
/media/uploads/images/post_upload/SAC_0885.jpg
Rajzpályázatot hirdettek a közelgő anyák napja alkalmából az ÁGOTA Közösség Tolna vármegyei munkatársai "Az én anyukám" címmel.