Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/storage/app/uploads/public/5c1/751/595/5c175159535ee538320442.jpg

PROGRAMBESZÁMOLÓ

IDŐUTAZÁS AZ ORGOVÁNYI CSALÁDOKKAL

Program időpontja: 2018. augusztus 09., csütörtök Program helyszíne: Budakeszi, Dinó- és Vadaspark Programon résztvevő területek: Orgovány Programkoordinátorok:Hallerné Cseh Szakál Rozália, Kis Tünde Létszám: 47 fő

Ebben az évben is szerveztünk kirándulást az orgoványi családoknak, és az ő kérésük volt, hogy a Budakeszi DinóParkot látogassuk meg. Ez a kirándulás jó lehetőség volt acsaládok még szorosabb összekovácsolására.
A programra busszal mentünk, amit a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató biztosított a számunkra. Alig érkeztünk meg, máris kerestük a dinoszauruszokat a szemünkkel. A bejáratnál egy hatalmas őshüllő köszöntött bennünket, mondhatjuk szó szerint, ugyanis hatalmas hangja még minket, felnőtteket is ledöbbentett. Mennydörgő hangja messzire elhallatszott.  Csodálattal sétáltunk végig a sűrű erdőben, ahol méretarányos őslények figyelték lépteinket. Mindegyikdinó mellett volt egy tábla, amin írta a hüllő nevét és jellemzését. Olyan érzés volt közöttük sétálgatni, mintha egy időutazáson vettünk volna részt. A parkon túl, egy játszótéren pihentük ki magunkat, majd tovább folytatva utunkata vadaskertet néztük meg. Láthattunk ott vaddisznót, farkast, mókust, szarvasokat és őzeket is. Az állatsimogatóban kedves, kezesállatokat lehetett szeretgetni. Nagyon aranyosak voltak akkor is, amikor ők húzgálták rajtunk a ruhát. A vadaskert után hazaindultunk, útközben pedig még megálltunk egy fagyira Dabason. Ezzel a hűsítővel zártuk a napot.
A mai nap fantasztikusan telt. Azt tapasztaltam, hogy mindenki jól érezte magát. A gyerekek számára hatalmas élmény volt ez a kirándulás. Egész úton hazafelé az élményeket mesélték, és hogy kinek melyik dinó volt a kedvence. Jó volt látni azt is, hogy a nevelőszülők is nagyon jól érezték magukat ezen a programon. 

Köszönjük a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatónak, hogy a családok utaztatásához biztosították a buszt. Hatalmas segítség volt ez nekünk.

/media/uploads/images/post_upload/SAC_2139.jpg
Mosolygós gyermekarcok Sikondán-videóval
/media/uploads/images/post_upload/BC5K4690.jpg
Családi nap Szirákon
/storage/app/uploads/public/5f5/0a3/b76/5f50a3b767eea056638033.jpeg
Kirándul a Sárberek