Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806

Nagyon várták már a Baranyai megyei nevelőszülős családjaink az idei családi napot, hiszen a járványhelyzet miatt utoljára három  éve találkozhattak.  A Baranya megyei nevelőszülői hálózat és az élménypedagógiai csoportunk munkatársai a Sikondai Pihenőparkba várták a nevelőszülőket és a náluk nevelkedő csemetéket. 

- Rég volt már ilyen program. ngyon örülönk, főleg azért, hogy a többi nevelőszülővel találkozhatunk és megoszthatjuk a tapasztalatinkat. Nagyon jó a helyszín és a programok - mondta Orsós Sándorné, aki férjével 12 gyermeket nevelt fel. 

Mintegy 30 család 170 tagja gyűlt össze június első péntekén, sokan ebéddel készültek, míg mások főztek is.  A  családi nap  a Tambura zenekar fellépésével kezdődött,  reggeli tornával folytatódott, majd csokievő verseny, csillámtetoválás, arcfestés  és az ugrálóvárazás sem maradt el.

Horvát Richárd focizik, imád mozogni, sportolni.  - A legtöbb programban  részt vettem a reggeli tornán, a csoki evő versenyen és a zenei produkciók is tetszettek. Ám a sportvetélkedő volt a kedvencem, bár menet közben csapatot váltottam, a zsákba futás nagyon tetszett - részletezte a fiú a nap élményeit.

- Szívvel lélekkel készültek a kollágiim, nagyon izgultunk, hogy mit tudunk itt megvalósítani. A célunk az volt, hogy minél több élményt adjunk a családoknak. Így készültünk csillámtetoválással, arcfestéssel, ugrálóvárral és élménypedagógiai csoportunknak és sportdivíziónknak köszönhetően vices játék- és sportvetélkedőkkel - részletezte Szénássy Ágnes,  nevelőszülői hálózat szakmai vezető.

Délben a BonBon Matiné lépett fel egy könnyűzenei koncerttel, amely arról szólt, hogyan kell egy jó dalt megírni. Ezt a gyermekekkel együtt meg is valósították: a Dalszerzők című koncert végén közösen írtak egy dalt.  Sportversenyek is színesítették a rendezvényt: zsákbafutás, váltóverseny, labdagörgetés. A  nap az egyik nevelőszülőnk Orsós Sándor zenekarának  fellépésével és közös tánccal zárult.










/media/uploads/images/post_upload/KCS_9413.jpg
Újra menő frizurákkal csaltak mosolyt az ÁGOTA Közösség fiataljainak arcára
/media/uploads/images/post_upload/BC5K3990.jpg
800 gyermekben ébresztünk reményt
/media/uploads/images/post_upload/Heti mott_2024.png
Heti mottó