Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/DHE_9706.JPG

Az ÁGOTA Közösség 76 Békés vármegyei fiatalja vehetett át elismerést Békéscsabán szorgalmáért, kitartásáért és kiváló tanulmányi eredményeiért. Közülük 32-en Kiválósági-díjban, 44-en pedig Hősötös-díjban részesültek. 

A békéscsabai kormányhivatal dísztermében András Katalin, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató főigazgató-helyettese Bulla Erika területi igazgatóval és a Békés Vármegyei Kormányhivatal igazgatójával, dr. Bódi Beátával adták át az elismeréseket a nevelőszülőknél és lakásotthonokban élő szorgalmas tanulóinknak. – Mindig legyenek céljaitok az életben! Az, hogy jól tanultok, biztos, hogy a további életetekre is hatással lesz – hangsúlyozta dr. Bódi Beáta köszöntőjében a díjazott fiatalokhoz fordulva, majd azoknak a felnőtteknek, nevelőszülőknek és nevelőknek mondott köszönetet, akik támogatják őket tanulmányaikban. Zsuzsa Attiláné Csorvásról érkezett a díjátadóra, ahova három fiatalt kísért, és osztozhatott az örömükben. – Öt gyermek él nálunk, a férjemmel együtt végezzük ezt a szép hivatást már 14 éve. Nagyon szeretjük a gyermekeket, eddig 11-en cseperedtek nálunk. Ez a mai nap az egyik legszebb pillanata ennek a hivatásnak. Nagyon büszke vagyok rájuk, hogy meglett a gyümölcse annak, hogy mindig próbáljuk őket terelgetni – mesélte a nevelőszülő. Kovács Hajnalka 14 éves, fél éves kora óta él Zsuzsa Attiláné nevelőszülőnknél. Hajnalka rendkívül céltudatos, már 6 éves korában eldöntötte, hogy állatorvos szeretne lenni, ennek érdekében mindig arra törekszik, hogy a tanulmányi eredménye kimagasló legyen. – Pestre vagy Szegedre szeretnék majd egyetemre menni. Imádom a biológiát, a földrajzot, nagyon jó tanáraim vannak. Remélem, jövőre is sikerül megkapnom a Kiválósági-díjat. 

(fotók: Szabóné Zsedrovits Enikő)


/media/uploads/images/post_upload/SAC_0885.jpg
Rajzpályázatot hirdettek a közelgő anyák napja alkalmából az ÁGOTA Közösség Tolna vármegyei munkatársai "Az én anyukám" címmel.
/media/uploads/images/post_upload/Fb_20240429.png
Heti Útravaló - 2024. 16. HÉT
/media/uploads/images/post_upload/Photoroom-20240407_142832-01.jpeg
Tovább folytatta az éremhalmozást Szilágyi Zsanett, az ÁGOTA Közösség tehetséges úszója!