Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/Ppa ltogats 2.jpg

Horváthné Kosán Szilvia, a Tolna vármegyei nevelőszülői hálózat nevelőszülői tanácsadója  is beszámolt a pápalátogatás eseményeiről:

Két fiatalunk, Orsós Ádám, Sípos István és jómagam képviseltük nevelőszülői hálózatunkat. Mindhármunk számára maradandó élményt nyújtott ez a program. A csodálatos dicséretek által trónt emeltünk Jézus Krisztusnak, Ferenc pápán keresztül pedig Isten üzenetét hallgathatták meg a fiatalok.  Senki sem úgy ment el, mint ahogy érkezett, valami megmozdult a bensőnkben. Valami, ami változást idézett elő a szívünk mélyén. Bennem is megerősödött az a gondolat.” Jézus Krisztus a mi jövőnk.” Isten családjához tartozni azt jelenti: nem vagyok egyedül, szeretnek és elfogadnak engem úgy, ahogy vagyok. 

Ferenc pápa egyik legfontosabb üzenete számunkra: Isten szeret bennünket, vár minket, hogy visszataláljunk hozzá. 


Orsós Ádám:

„Jó program volt”. Így indított Ádám, aki csodálatos alkalomnak jellemezte az ifjúsági találkozót Ferenc pápával.  Az üzenet sok célt adott, van min gondolkodnia. Bizonyos dolgokat át kell értékelnie a saját életében. Emlékezetes maradt számára, amikor a „Meghívtál, hogy vízre lépjek” című dicsőítő éneknél, megfogtuk egymás kezét és együtt énekeltünk. Valami különleges, jelentőségteljes pillanat volt, ami mindenkit megérintett.

Sípos István: 

„Nem semmi volt, az biztos”. Isti  ezekkel a szavakkal írta le az  ifjúsági találkozót. Több felekezetből jöttünk össze, de ez nem számított, egységben voltunk. Elég tanulságos volt az üzenet, elgondolkodtató. Az embernek át kell értékelnie a dolgait. „Többet kaptam ettől az egésztől, mint amit vártam”. 

/media/uploads/images/post_upload/IMG_3661.jpg
Az 50 napos húsvéti ünnepkör történéseit elevenítették fel az ÁGOTA Közösség fiataljai Kiskunfélegyházán
/media/uploads/images/post_upload/Messenger_creation_d286f7ff-1233-42c0-b9af-83763d587ecd.jpeg
Szakmai nappal egybekötött csapatépítő tréninget szervezett a gyógypedagógiai divízió ÁGOTA Falván!
/media/uploads/images/post_upload/SAC_0118.jpg
Újabb ajtók nyíltak gyermekeink előtt – új nevelőszülőket köszöntött az ÁGOTA Közösség!