Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/1000001676.jpg

11 új nevelőszülővel bővült Nógrád vármegyei hálózatunk, ahol így nemsokára 10 új család fogadhat be gyermekvédelmi gondoskodásban élő fiatalokat. 

A salgótarjáni ünnepélyes tanúsítványátadón Forró Edina megbízott szakmai vezető az új nevelőszülőkhöz fordulva elmondta, ők az egyik legszebb hivatást választották. 

– Ti mindannyian szeretetteljes, és biztonságos légkört tudtok majd teremteni a hozzátok kerülő, vér szerinti szüleiket nélkülözni kénytelen gyermekeknek. Külön öröm számomra, hogy sok fiatalt is köszönthetek ma köztetek – emelte ki.

Az eseményen Zsuboriné Kovács Mária, az ÁGOTA Alapítvány képzője is köszöntötte az új nevelőszülőket.

– Utatok során nehézségekbe is ütközhettek, ám az a rengeteg szeretet és boldogság, amit ez a hivatás nyújt, minden erőfeszítésért kárpótolni fog majd benneteket – mondta.

Boros Evelin is Salgótarjánban vette át tanúsítványát. Rokonai közül többen is nevelőszülők, így ő maga is belelátott ebbe a világba.

– Szeretnék nyugalmat és biztos, stabil hátteret biztosítani a hozzánk kerülő fiataloknak. Közösen hoztuk meg ezt a döntést a családommal, és már mindannyian nagyon várjuk, hogy gyermekeket fogadhassunk – hangsúlyozta a nevelőszülő.

A cserhátsurányi Fábiánné Néma Nikoletta elmondta, döntésével szeretne példát mutatni másoknak és bízik abban, hogy egyre többen választják majd a nevelőszülői hivatást.

– Mindig is szerettem gyermekekkel foglalkozni, gyermek- és ifjúsági felügyelő, valamint pedagógiai asszisztensi végzettségem is van. Meggyőződésem, hogy minden fiatal számára az a legjobb, ha családban nőhet fel – mondta.

/media/uploads/images/post_upload/IMG_3661.jpg
Az 50 napos húsvéti ünnepkör történéseit elevenítették fel az ÁGOTA Közösség fiataljai Kiskunfélegyházán
/media/uploads/images/post_upload/Messenger_creation_d286f7ff-1233-42c0-b9af-83763d587ecd.jpeg
Szakmai nappal egybekötött csapatépítő tréninget szervezett a gyógypedagógiai divízió ÁGOTA Falván!
/media/uploads/images/post_upload/SAC_0118.jpg
Újabb ajtók nyíltak gyermekeink előtt – új nevelőszülőket köszöntött az ÁGOTA Közösség!