Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/1 (1).JPG

Somosi Julianna körösladányi nevelőszülőnk 6 gyermeket nevel, boldog hogy nevelőszülő lehet hiszen anyák napján saját 3 gyermekei mellett még hatan mondják neki, hogy "anyuka"!

–A gyermekek imádata miatt döntöttem a nevelőszülőség mellett. Sajátjaim nagy szertettel fogadták az új családtagokat. Mindig testvérként szerették az új jövevényeket, az iskolában is rendszeresen beszámoltak arról, hogy éppen hányan vannak testvérek. A nevelt gyermekeim felé mindig szeretettel fordultam, türelmes voltam, így könnyedén és gyorsan beilleszkedtek a családba – sorolta a nevelőszülő.


A hat gyermekből hárman vannak testvérek, ami számunkra szerencsésnek mondható állapot. Kialakult napirendünk van, mindenki tudja a maga feladatát. A gyermekek jól kijönnek egymással.


Julianna, arra hogy mik voltak az elmúlt 17 év legörömtelibb pillanatai három dolgot emelte ki. - Egyrészt az, amikor megérkezik egy gyermek vagy amikor  azt mondják, hogy anyuka! Sokan szóvá teszik, bárhová megyünk, hogy milyen szépen mondják, azt hogy anyuka. És én nagyon büszke vagyok rájuk - mondta elérzékenyülve.

Anyák napján köszönjük minden nevelőszülőnk gondoskodó szeretetét!





/media/uploads/images/post_upload/nlsz_291.jpg
Az ÁGOTA Közösség fiataljai a Nemzeti Lovas Színház meghívására a budapesti Kincsem Parkba látogattak egy felejthetetlen előadásra
/media/uploads/images/post_upload/BC5K8882.jpg
Interaktív bűnmegelőzési napon vettek részt az ÁGOTA Közösség fiataljai ÁGOTA Falván!
/media/uploads/images/post_upload/KC2418_2910.jpg
Újabb jó embereket találtunk Bács-Kiskun vármegyében – új nevelőszülőkkel gazdagodott az ÁGOTA Közösség