Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/received_235284478943954.jpeg

A forró nyári napokon mindannyiunkat vonzanak a strandok és vízpartok, hogy felüdüljünk, hűsöljünk a kellemes habokban. Ahhoz azonban, hogy fiataljaink ezt biztonságosan tudják megtenni nagyon fontos, hogy bátran mozogjanak a vízben és biztos úszástudással rendelkezzenek.

A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató már évek óta lehetőséget nyújt arra, hogy lakásotthonokban vagy nevelőszülőknél élő gyermekeink korosztálytól függetlenül, szervezett oktatás formájában, képzett szakemberek bevonásával tanulják meg a különböző úszásnemek legfontosabb alapismereteit.

Ebben a hónapban a Békés vármegyei Mezőkovácsházán 12 fiatalunk sajátíthatta el az úszás fortélyait, Orosházán pedig 14 gyermekünk tanulhatja meg ezekben a napokban játékos keretek között a legfontosabb ismereteket. Minden esetben az alapokról indul az oktatás, fiataljaink pedig nagyon bátran veszik az akadályokat. A nagyobbak néhány alkalom után már a mélyebb vízben gyakorolhatták a mellúszást, a kisebbek pedig a kar és a lábtempó összehangolásán dolgoztak.

8 Veszprém vármegyei gyerkőcünk is fürdőruhát húzott, hogy a balatonfüredi tanuszodában jusson olyan magabiztos tudáshoz, amely aztán a jövőben is elkíséri majd őket. Az alkalmak szárazföldi tornával indultak, utána pedig kezdetét vették a vizes feladatok, amiket a gyermekek egyre bátrabban tudtak bemutatni.

Gyermekeink napról napra látványosan fejlődnek, az oktatók által összeállított edzéstervnek köszönhetően úgy alakulhat ki bennük a megfelelő vízbiztonság, hogy közben örömteli élményeket és új barátokat szereznek. 


/media/uploads/images/post_upload/IMG_3661.jpg
Az 50 napos húsvéti ünnepkör történéseit elevenítették fel az ÁGOTA Közösség fiataljai Kiskunfélegyházán
/media/uploads/images/post_upload/Messenger_creation_d286f7ff-1233-42c0-b9af-83763d587ecd.jpeg
Szakmai nappal egybekötött csapatépítő tréninget szervezett a gyógypedagógiai divízió ÁGOTA Falván!
/media/uploads/images/post_upload/SAC_0118.jpg
Újabb ajtók nyíltak gyermekeink előtt – új nevelőszülőket köszöntött az ÁGOTA Közösség!