Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/20230827_123713.jpg

Nyárzáró családi napot tartott az ÁGOTA Közösség Komárom-Esztergom vármegyei nevelőszülői családjai és lakásotthonokban élő fiataljai számára.Mintegy 100-an vettek részt a komáromi Assisi Szent Ferenc lakásotthonunk udvarán rendezett vidám eseményen. 

Minden korosztály kedvére választhatott a programok közül. A kicsiket csillámtetoválással vártuk, a nagyobbak kipróbálhatták az íjászkodást. Családi napjaink szinte már kötelező eleme a közös főzőcskézés. Komáromban ezalkalommal az üstben finom házias paprikás krumpli főtt. Az egész piciktől a legnagyobbakig mindenki nagyon jól érezte magát, nevelőszülőink pedig kötetlenül beszélgethettek, megosztották egymással tapasztalataikat, felmerülő kérdéseiket. A gyermekek a búcsúzáskor ajándékot kaptak, hogy a szép emlékek mellett legyen egy kis szuvenír is, amiről mindig ez a vidám nap fog eszükbe jutni. Kuthy-Szakács Anita szakmai vezető elmondta, rendkívül sikeres volt a családi nap. – Mi egy kicsi vármegye vagyunk, a nevelőszülői hálózatunk tagjaival és lakásotthonaink lakóival mindent együtt csinálunk – emelte ki Kuthy-Szakács Anita, majd hozzátette: Ők mind ismerik is egymást, jó ki közösség alakult itt ki. Ezért mindig így próbáljuk szervezni a programjainkat, hogy találkozhassanak egymással, ismerkedjenek, beszélgessenek.

/media/uploads/images/post_upload/Fb_20240506_2.png
HetI Útravaló - 2024. 17. HÉT
/media/uploads/images/post_upload/SAC_0931.jpg
Verssel köszöntötték nevelőszüleiket az ÁGOTA Közösség Tolna vármegyei fiataljai
/media/uploads/images/post_upload/nlsz_291.jpg
Az ÁGOTA Közösség fiataljai a Nemzeti Lovas Színház meghívására a budapesti Kincsem Parkba látogattak egy felejthetetlen előadásra