Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/1jpg

A Nem Adom Fel Alapítvány jóvoltából az ÁGOTA Közösség 100 nevelőszülőknél és lakásotthonokban élő, Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád vármegyei fiatalja vett részt a közelmúltban Nick Vujicic előadásán az újszegedi Városi Sportcsarnokban. 

A karok és lábak nélkül született, világhírű motivációs tréner a hit, a remény, és a feltétel nélküli szeretet fontosságára hívta fel a figyelmet.

Nick Vujicic elmondta: sokszor érezte kilátástalannak saját életét, ám idővel rájött, hálásnak kell lennie azért, hogy Isten feladatot és kihívást adott számára. A legnagyobb nehézségeket is le lehet győzni, ha az ember célokat tűz ki maga elé, és nem hagyja magát letéríteni a megvalósításukhoz vezető útról.

A motivációs tréner hangsúlyozta: a feltétel nélküli szeretet is fontos mozgatórugója kell, hogy legyen az életünknek. 

- Saját meglévő problémáink mellett is mindig törekednünk kell arra, hogy támogassunk másokat, hiszen aki legalább egy emberen segít, az máris hatalmas csodát tett – emelte ki Nick Vujicic.

Csanádpalotai lakásotthonainkból 21 fiatal érkezett a rendezvényre, köztük volt a 14 éves Arnold is.

- Engem is megérintett az előadás, mert én is kitartóan küzdök a céljaimért, ez például igaz a tanulmányaimra is. Jó volt hallgatni Nick Vujicicot, hiszen személyes történeteit osztotta meg velünk, így hitelesen tudott tanácsokat adni – mondta a fiú.

Szőcs Zoltánné Vera, a csanádpalotai Szent Tamás lakásotthon vezetője úgy fogalmazott: az előadás sok erőt adott mindenkinek.

- Néhányan a gyermekek közül meg is könnyezték az előadást, de szerintem a felnőttek számára is tartogatott fontos tanulságokat Nick Vujicic mondanivalója – fogalmazott.

Az eseményen Soltész Miklós is köszöntötte a hallgatóságot. A Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára is arra bíztatta személyes történetein keresztül a fiatalságot, hogy mindig ragaszkodjanak céljaikhoz, hiszen kellő kitartással és céltudatossággal minden gátat meg lehet ugrani.

/media/uploads/images/post_upload/Fb_20240506_2.png
HetI Útravaló - 2024. 17. HÉT
/media/uploads/images/post_upload/SAC_0931.jpg
Verssel köszöntötték nevelőszüleiket az ÁGOTA Közösség Tolna vármegyei fiataljai
/media/uploads/images/post_upload/nlsz_291.jpg
Az ÁGOTA Közösség fiataljai a Nemzeti Lovas Színház meghívására a budapesti Kincsem Parkba látogattak egy felejthetetlen előadásra