Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/Blue Minimalist Concert Music Cover Poster 3.png

Ágoston Alex, a Dr. Foltán József Országos Katolikus Egyházi Módszertani Lakásotthon fiatalja már évek óta érdeklődik a hangmérnöki és a dalszerzői pálya iránt. A tehetséges fiú az ÁGOTA Podcast sorozatának hangmérnöke, emellett pedig zenei karrierjét is egyengeti.

Alex saját magát képzi, stúdiójának kellékeit is önállóan szerzi be. Szorgalmának és elhivatottságának köszönhetően 18 éves fiatalunk 2023 végén komoly mérföldkőhöz érkezett, megszületett ugyanis első nagylemeze. Az ezen szereplő dalok hangszerelése és szövege Alex munkáját dícséri, aki mindezek mellett előadóként is megállja a helyét.

Az alexgoston művésznevet választó előadó 8 száma meghallgatható az egyik legkedveltebb zenei platformon a következő linkre kattintva: 

https://open.spotify.com/artist/13w0CECAvC6NpT7mk7kkaz

Fiatalunk az ÁGOTA Közösség tehetséggondozó programjának köszönhetően lehetőséget kapott arra, hogy egy fellépésen mutassa be lemezét. A koncertet 2024. január 13-án (szombaton), 18 órakor, Szegeden a Csongor tér 8. szám alatt rendezik meg. A részvételhez előzetesen regisztrálni kell, ezt az alábbi linkre kattintva lehet megtenni: 

https://forms.gle/jj448vgpmrFUahVq7

Az élő show-ra várjuk az ÁGOTA Közösség azon érdeklődő tagjait, akik kíváncsiak rá, hogy milyen dalokat ír egy fiatal, aki szövegeiben gyakran utal saját sorsállapotára is.

/media/uploads/images/post_upload/IMG_3661.jpg
Az 50 napos húsvéti ünnepkör történéseit elevenítették fel az ÁGOTA Közösség fiataljai Kiskunfélegyházán
/media/uploads/images/post_upload/Messenger_creation_d286f7ff-1233-42c0-b9af-83763d587ecd.jpeg
Szakmai nappal egybekötött csapatépítő tréninget szervezett a gyógypedagógiai divízió ÁGOTA Falván!
/media/uploads/images/post_upload/SAC_0118.jpg
Újabb ajtók nyíltak gyermekeink előtt – új nevelőszülőket köszöntött az ÁGOTA Közösség!