Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/20231209_125757.jpg

Évről évre egyre több gyermek pályázik sikeresen a Kiválósági- és Hősötös-díjakra, ez a győri átadóünnepségen is bebizonyosodott. 

A vármegyében összesen 16 fiatal jelentkezett sikeresen az elismerésekre. 4 Kiválósági-, és 12 Hősötös-díj talált gazdára. Az elismeréseket András Katalin főigazgató-helyettes és Kuthy-Szakács Anita szakmai vezető közösen adták a szép tanulmányi eredményeket elért diákoknak.

– Jó látni itt ezt a sok mosolygós gyermekarcot, akik büszkék arra a sikerre, amit elértek az elmúlt tanévben. Külön öröm, hogy a gyermekeket támogató nevelőszülők is osztozhatnak most a köszönetben és az elismerésben – mondta András Katalin.

Kuthy-Szakács Anita szakmai vezető a gyermekekhez fordulva elmondta, hozzáállásuk példaként szolgálhat mindenki számára.

– Azt kívánom nektek, hogy kitartásotok és szorgalmatok a jövőben is kísérjen el benneteket, így a felnőtt életben is ugyanilyen sikeresek lehettek majd – fogalmazott a szakmai vezető.

A győri díjátadót Szabolcsi Anna Violetta gitárelőadása tette még hangulatosabbá.

/media/uploads/images/post_upload/nlsz_291.jpg
Az ÁGOTA Közösség fiataljai a Nemzeti Lovas Színház meghívására a budapesti Kincsem Parkba látogattak egy felejthetetlen előadásra
/media/uploads/images/post_upload/BC5K8882.jpg
Interaktív bűnmegelőzési napon vettek részt az ÁGOTA Közösség fiataljai ÁGOTA Falván!
/media/uploads/images/post_upload/KC2418_2910.jpg
Újabb jó embereket találtunk Bács-Kiskun vármegyében – új nevelőszülőkkel gazdagodott az ÁGOTA Közösség