Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/BC5K9726.jpg

A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató Gyógypedagógiai divíziójának munkatársai ÁGOTA® Falván jó hangulatban, közös célok kitűzésével indították az új tanévet.

Szolgáltatónk országosan látja el feladatait, 13 megye területén nyújt a gyermekek igényeinek megfelelően különböző gyógypedagógiai és fejlesztőpedagógiai ellátást, mind a nevelőszülői hálózatok, mind a lakásotthoni ellátás területén. Többek közt logopédia, neuro-hidroterápia, állapotfelmérő szűrések, komplex gyógypedagógiai fejlesztés, amit kínál.

A szakemberek a programra Bács-Kiskun megye, Csongrád-Csanád megye, Heves megye, Pest megye és Borsod-Abaúj-Zemplén megye területéről érkeztek.

A szakmai nap alkalmat teremtett egymás jobb megismerésére, és egy olyan fórum létrehozására, ahol megoszthatják a gyógypedagógia különböző területein szerzett tudást, tapasztalatot, pozitív élményeket vagy akár nehézségeket is egymással.

ÁGOTA® Falva, mint Közösségi Központ és Képzési Hely, tökéletes helyszínül szolgált ennek megvalósítására.

A szakmai beszélgetés és közös gondolkodás során felmerült a sajátos nevelési igényű és beilleszkedési-magatartási-tanulási nehézséggel küzdő gyermekek helyzete a gyermekvédelemben. Kitértek a gyermekek gyógypedagógiai ellátásának lehetőségeire, kitűzték azokat a kiemelt fejlesztési célokat, melyek elengedhetetlenek egy gyermek testi-lelki-pszichés fejlődése szempontjából.

/media/uploads/images/post_upload/SZAKMAINAP.jpg
Azonnali gondozási hely váltás témában tartunk szakmai napot
/media/uploads/images/post_upload/BC5K5377.jpg
Olaszos délutánt csaptak a Foltán Lakásotthonban
/media/uploads/images/post_upload/bork_fctrn2.jpg
Gyermekvédelmi gondoskodásban élő fiatalok rúgták a bőrt