Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/1688993116339.jpg

A nyár folyamán nagyon sok nevelőszülői család választ vízközeli helyeket, településeket és fürdőket, strandokat arra, hogy kikapcsolódjon, hűsöljön. A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató már évek óta biztosít lehetőséget arra, hogy 10 napos úszásoktatáson az ÁGOTA Közösség fiataljai korosztálytól függetlenül megtanuljanak úszni. 

- Idén is kerestünk uszodákat, úszóedzőket az ország több pontján, hogy biztosítsuk ezt a lehetőséget a családjukból kiemelt gyermekeknek. A tanfolyamon vízbiztonságot nyernek a gyerkőcök és elsajátíthatják az alap úszásnemeket – mondta el Váradi Márk sportéletrendért felelős munkatársunk. 

Úsznak fiataljaink többek között Gyomaendrődön, Gyopároson, Körösladányban, Dévaványán és Békésen, valamint Hevesen és a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Putnokon is. 

A kezdeményezés elsődleges célja az, hogy fiataljaink magabiztosan mozogjanak egy medencében vagy akár egy szabadstrandon, emellett pedig az úszásoktatások színes nyári programok, ahol jó hangulatban új barátságok születhetnek.


/media/uploads/images/post_upload/BC5K3519.jpg
ÁGOTA® Kárpát-medencei labdarúgótorna - életképek II.
/media/uploads/images/post_upload/1.DHE_3502.JPG
ÁGOTA® Kárpát-medencei labdarúgótorna - életképek I.
/media/uploads/images/post_upload/Fb_20240513.png
Heti útravaló - 2024. 20. hét -