Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/BC5K6067.jpg

Gyermekvédelmi szakellátásban élő fiatalok számára rendeznek nemzetek közötti kispályás labdarúgótornát augusztus közepén Lengyelországban. Az eseményre az ÁGOTA Közösség válogatottja is meghívást kapott. A keretben nevelőszülőknél és lakásotthonokban élő fiúk és lányok egyaránt játszanak, akiknek közel 30 nemzet labdarúgóival kell majd megmérkőzniük.

- Mint minden mást, sportolóink ezt a feladatot is nagyon komolyan veszik. Éppen ezért az utóbbi pár hétben azon dolgozunk, hogy felkészüljünk a lengyelországi összecsapásokra – mondta el Váradi Márk, az ÁGOTA Közösség sportéletrendért felelős munkatársa.

Néhány nappal ezelőtt ÁGOTA Falván készült a csapat. A délután szokás szerint a Szent Jobb Lator templomban kezdődött, ahol Dlubala Róbert, a pasztorációs csoport vezetője a csapategységről, az összetartásról és egymás támogatásáról beszélgetett a fiatalokkal.

A taktikai edzést követően a Félegyházi Térségi Sportiskola U17-es csapata érkezett az ÁGOTA Közösség fellegvárába egy barátságos edzőmeccsre. Az összecsapás 3 negyedórás harmadból állt, ezekből az első gól nélkül zárult. A második játékrészben mindkét csapatnak adódtak lehetőségei, ezeket azonban focistáink használták ki jobban, így megszerezték az első gólt, a harmadik játékrészben pedig egy újabb lövésük landolt a hálóban, így 2-0-ra győzedelmeskedtek fiataljaink. 

Köszönjük az ellenfél csapatának, hogy ellátogatott hozzánk és egy jó hangulatú, színvonalas mérkőzést játszhattak egymással gyermekeink.

A találkozó elérte a célját, hiszen az összekovácsolódás, az ismerkedés és az új kapcsolatok kötése volt a legfontosabb szempont.

Az ÁGOTA Közösség válogatottjára a hétvégén újabb mérkőzés vár, ezúttal egy izsáki csapattal játszanak majd fiataljaink.


/media/uploads/images/post_upload/IMG_3661.jpg
Az 50 napos húsvéti ünnepkör történéseit elevenítették fel az ÁGOTA Közösség fiataljai Kiskunfélegyházán
/media/uploads/images/post_upload/Messenger_creation_d286f7ff-1233-42c0-b9af-83763d587ecd.jpeg
Szakmai nappal egybekötött csapatépítő tréninget szervezett a gyógypedagógiai divízió ÁGOTA Falván!
/media/uploads/images/post_upload/SAC_0118.jpg
Újabb ajtók nyíltak gyermekeink előtt – új nevelőszülőket köszöntött az ÁGOTA Közösség!