Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/IMG_1068.jpg

Véget ért a 8. gyermekotthonok közti labdarúgó-világbajnokság a lengyelországi Varsóban, ahol 14 és 17 év közötti fiataljaink – lányok és fiúk vegyesen – képviselték Magyarországot.

Tehetséges sportolóink minden meccsükön beleadtak apait-anyait, hogy a lehető legjobb helyezést érjék el, ez pedig az eredményeken is meglátszott: 17 lőtt és csupán 5 kapott góllal zárta csapatunk a tornát. Thaiföld ellen 3-0, Macedónia ellen 6-0, Montenegró ellen pedig 8-1 arányban győzedelmeskedtek fiataljaink, a belga és a szlovák együttes azonban ügyesebbnek bizonyult, így utóbbi két találkozón alul maradtak gyermekeink.

Ez azonban csöppet sem törte le focistáink kedvét, hiszen a sport iránti szenvedélyük, a csapatjáték öröme, valamint az, hogy egy külföldi világbajnokságon mutatkozhatnak be, továbbra is erősen motiválta őket.

Az első nap eredményeinek köszönhetően a válogatott bekerült a torna 16 legjobb csapatának sorába, így a második napon, az Üzbegisztán elleni meccsen már a 8 közé jutás volt a tét. A mérkőzés 1-0-s végeredménnyel zárult az üzbég alakulat javára, így az ÁGOTA Közösség futball-válogatottja a legjobb 16 mezőnyében zárta a lengyelországi világbajnokságot.

Szívből gratulálunk fiataljainknak és felkészítőiknek a szép eredményhez, mindannyiótokra nagyon büszkék vagyunk!

Sportolóink és edzőik kedden érkeznek haza, a következő napokban pedig saját élményeikről és tapasztalataikról is mesélnek majd.


/media/uploads/images/post_upload/IMG_3661.jpg
Az 50 napos húsvéti ünnepkör történéseit elevenítették fel az ÁGOTA Közösség fiataljai Kiskunfélegyházán
/media/uploads/images/post_upload/Messenger_creation_d286f7ff-1233-42c0-b9af-83763d587ecd.jpeg
Szakmai nappal egybekötött csapatépítő tréninget szervezett a gyógypedagógiai divízió ÁGOTA Falván!
/media/uploads/images/post_upload/SAC_0118.jpg
Újabb ajtók nyíltak gyermekeink előtt – új nevelőszülőket köszöntött az ÁGOTA Közösség!