Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806

Nyárzáró Piknikkel búcsúztatták a vakációt a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató Bácsalmási Gyermekotthonának gyermekei. 

Az intézmény tágas udvarán a jó hangulatban, közösen elfogyasztott ebéd mellett a gyermekeket egyéb meglepetés is várta. 

Bácsalmás németországi testvérvárosában, Backnangban eddig működő „Hilfe die Ankommt” karitatív egyesület éveken keresztül segítette a bácsalmási gyermekotthonban nevelkedő gyermekek életének szebbé tételét. 

A karitatív szervezet idei évben történő megszűnését követően Heike Reichenecker, az egyesület vezetője egy bácsalmási látogatása alkalmával 4 kerékpár megvásárlásához elegendő adományt adott át a gyermekotthon számára. 

Az összeget a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató kiegészítette, így 8 kerékpárt tudtunk vásárolni, amelyek Wolfgang és Monika Grau, a backnangi karitatív egyesület képviselőinek jelenlétében kerültek átadásra.  

A piknikre meghívtuk Joó Balázs atyát, Bácsalmás plébánosát is, aki örömmel eljött közénk, velünk töltötte a délutánt, és a biztonságos közlekedés érdekében megszentelte a kerékpárokat és áldást kért a gyermekek, illetve az adományozók számára. Az estét jó hangulatú discoval zárták.


/media/uploads/images/post_upload/Messenger_creation_d286f7ff-1233-42c0-b9af-83763d587ecd.jpeg
Szakmai nappal egybekötött csapatépítő tréninget szervezett a gyógypedagógiai divízió ÁGOTA Falván!
/media/uploads/images/post_upload/SAC_0118.jpg
Újabb ajtók nyíltak gyermekeink előtt – új nevelőszülőket köszöntött az ÁGOTA Közösség!
/media/uploads/images/post_upload/Fb_20240422_2.png
Heti Útravaló - 2023. 15. hét