Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/20211124_143735.jpg

A tatabányai Segítő Jóbarátok már több mint egy évtizede tevékeny támogatói a gyermekvédelmi szervezetünknek. A már hagyományos, év végi ajándékozás mellett egész évben folyamatosan juttatnak adományokat a Szent Ágotás gyerekeknek. A legnagyobb mennyiséget természetesen ilyenkor, az ünnep közeledtével adják át, egy gála keretében. A járványhelyzet miatt ez az esemény tavaly és idén is elmaradt, de az ajándékozás nem, hogy a gyermekek és családok karácsonyát szebbé lehessen tenni. A Ho - Máhr Trans Kft telephelye valóságos mesebirodalommá változott november 24-én,  szerdán - karácsonyi hangulat, és ajándékok fogadták az apróságokat, ahol minden kívánság valósággá vált.

Gyémánt, a bűbájos ovis kislány élete első babáját mutatja boldogan - ő az egyike annak a 10 gyermekünknek, aki személyesen is kapott ajándékot a Segítő Jóbarátok és Barátaik bensőséges hangulatú adományátadóján, Tatbányán.

Nevelőanyukájuk, Dóra a Gyermelyitől kapott lisztnek és a tésztának örül, mert az adventközeledtével nagyon sok ilyesmi elfogy a családban.

- Nemcsak ilyenkor sütjük együtt a süteményt, máskor is sokat segítenek a lányok, de az adventi készülődés hangulata egészen más, sokkal örömtelibb - válaszolja arra a kérdésre - mi lesz az adományként nekik jutó liszttel? A gyerekek szeretik a tésztás ételeket is, tehát jó helyre került a segítség.

Több mint 5 tonna tészta és liszt, több száz mikulás csomag, vadonatúj játékok, sporteszközök, édességek, gyümölcsök, tisztálkodó csomagok.

Mindez a nagylelkű támogatók jóvoltából kerül Komárom-Esztergom megyei gyermekeihez.

Hálásan köszönjük a Segítő Jóbarátoknak, hogy már több mint egy évtizede támogatóink.

Egész évben folyamatosan juttatnak adományokat hozzánk, a legnagyobb mennyiséget természetesen ilyenkor, az ünnep közeledtével adják át.

Sajnos, a járványhelyzet miatt az szokásos gála elmaradt, de az ajándékozás nem - így a gondoskodásunkban ott élő 300 gyermek karácsonyát szebbé tudjuk tenni.

A képek magukért beszélnek: jó szándékú felnőttek + sok ajándék = boldog gyermekek

Az ajándékok felajánlásában szerepet vállalt a Gyermelyi Zrt., az AGC Glass Hungary Kft. a Grundfos Kft. és a Motor Classic Zrt. és a Gelbmann Kft., a VOSZ Komárom-Esztergom Megyei Szervezete, Somogyiné Zeke Tünde a Harmónia Táncstúdió vezetője és a Banai Bóbita Óvoda vezetője, a Duende Divatáru,  valamint a Ho-Máhr Trans Kft.


/media/uploads/images/post_upload/BC5K2586.jpg
Budapesten díjaztuk Pest megyei kiválóságainkat
/media/uploads/images/post_upload/BC5K2926.jpg
Ünnepi hangulatú családi nap Budapesten
/media/uploads/images/post_upload/317729620_1449655808861833_6159303521017895255_n.jpg
Egerben is díjaztuk kiválóságainkat