Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/0722_Kiimittud_13.JPG

Néptánc, rap, balett elemekre épülő szólótánc, üdvözítő ének, mókás zenés-táncos produkciók - ilyen és hasonló műsorszámok szórakoztatták és bátorították a gyerekeket a nyitó nap estéjén.

Ez az a program, amelyben az önkéntesek állnak színpadra, azért , hogy motiválják a táborlakókat: ne féljenek jelentkezni a nekik szervezett KI MIT TUD?-ra

-Az a célunk, hogy lássák, mindenkiben van érték, nincs mit szégyellniük, ez a közösség örömmel és szeretettel fogadja az egyéni és csoportos produkciókat egyaránt - mondta Balogh Zsolt az est házigazdája.

A tábor történetének több mint két évtizedes múltja alatt már számos olyan tehetség felszínre került, akinek a későbbi sorsát is megváltoztatta, hogy a tábori bátorító, támogató közeg előtt színpadra állt és visszaigazolást kapott a rátermettségéről.

Az esten fellépett az ÖSZTÖN együttes is, amelynek tagja Kothencz János, az ÁGOTA alapítója. Az elgondolkodtató, szókimondó dalszövegekre épülő „intellektuel rap”-et játszó formáció megjelenése a színpadon óriási siker volt.


/media/uploads/images/post_upload/0721_GOTA Tbor szerda_gyerekek fogadsa_16.JPG
2021. július 21.
Elstartolt a XXIV. ÁGOTA Tábor
/media/uploads/images/post_upload/0722_GOTA Tbor megnyit_10.JPG
2021. július 22.
Fergeteges hangulat a megnyitón: huszonnegyedszer is nagyot dobbant az ÁGOTA közösség szíve
/media/uploads/images/post_upload/0722_GOTA Tbor Jtkos vetlkedo_24.JPG
2021. július 22.
ÁGOTA Tábor – ahol a verseny is az összetartozást erősíti