Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806

Őszindító bulival köszöntött be az október a Foltán Lakásotthonba. A lakók bográcsozós kerti partival búcsúztatták a nyarat és örültek az ősznek.

A kültéri programok egyre ritkulnak, ezért lakásotthonunkban kreatívan próbálják meg eltölteni az időt a hűvösebb, esős időben is. Többek között vacsoracsatát szerveztek fiataljainknak. Két csapat indult a versenyen, a fiúk és a lányok csapata élükön a kiválasztott séffel. A csapatok a meghatározott keretösszegből gazdálkodhattak, és saját maguk határozták meg, milyen ételt 

készítenek el. A zsűri igen sok mindent pontozott, például az alapanyagok összeállítását, a bevásárlást, az étel elkészítését, a terítést és a csapatmunkát is. A verseny végén nemcsak elismerést, hanem édességjutalmat is kaptak a gyermekek. 

Mivel a szürke hétköznapok egyik legjobb és megunhatatlan ellenszere egy közös mozizás, a fiataljaink két filmet is megnézhettek ősszel. A Tessék engem elrabolni és a Mosolyogj című film is egyaránt nagy sikert aratott.

A Gokart Park Szeged jóvoltából lakásotthonunknak lehetősége nyílt egy délutáni gokartozásra, ami új, izgalmas élményt jelentett fiataljainknak, ráadásul pizzázással zárhatták a napot. 

A novembert halloweeni tökös partival indították. Amíg a házi krémest készítették a gyerekek a konyhában, az udvaron a bográcsban chilis bab főtt. A finom ebéd után tököt faragtak, amivel aztán kidíszítették a lakásotthon tereit.

/media/uploads/images/post_upload/KCS_9413.jpg
Újra menő frizurákkal csaltak mosolyt az ÁGOTA Közösség fiataljainak arcára
/media/uploads/images/post_upload/BC5K3990.jpg
800 gyermekben ébresztünk reményt
/media/uploads/images/post_upload/Heti mott_2024.png
Heti mottó