Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806

Árpád-házi Szent Erzsébet Lakásotthon

5310 Kisújszállás, Bem u. 43. 

 

Kisújszállás az Alföld középső részén található. Alapvetően mezőváros, de iparral, kereskedelemmel és megfelelő szintű szolgáltatókkal is rendelkezik, és vonzó, kellemes megjelenésű városképet ad. Intézményünk története több évtizedes múltra tekint vissza, a jó emberöltőnyi időszak alatt számtalan változást átélt, de egy kiemelkedő szerepe változatlan maradt: az állami gondoskodásban élő gyermekek és fiatalok nevelése iránti elkötelezettség. 

A lakásotthon nagy udvarral rendelkezik, amely lehetőséget, biztosit a szabad levegőn történő mozgásos játékokra, közös főzésre, bográcsozásra.  

Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatóhoz tartozunk 2020. július 1-je óta. A városra működésére jellemző a rengeteg hagyományőrző rendezvény, melyet a lakásotthonban élő gyermekek szívesen látogatnak. Főzőversenyekre benevezve igazán kellemes, vidám, örömteli napot töltünk el. A nyár a bulizásé, nagyon sokat járunk strandra és kirándulni. Nagyon összetartó kis csapat a miénk! A Bem úti lakásotthon 12 férőhelyes. Amire büszkék vagyunk, hogy szinte minden gyermekünk - akik már felnőttek és megkezdték a nagybetűs életet - minimum egy szakmát vagy érettségit szereztek, továbbá példásan megállják helyüket az élet minden területén. Mindannyian dolgoznak, többen családot alapítottak és a társadalom hasznos tagjaként élik életüket. 

 

Cím: 5310 Kisújszállás, Bem u. 43.

Lakásotthon vezetője: -

E-mail: kisujszallas.lakasotthon.szentagota.hu

Telefon: 20/745-8001