Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/IMG_20211020_105326.jpg

A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató hétköznapjaiban fontos, hogy a munkatársaink minden gyermekünk számára irányt tudjanak mutatni, abban az esetben is, ha a csemetéinkben hittel kapcsolatos kérdések fogalmazódnak meg. Egyházi fenntartású intézményként szeretnénk segíteni a kollégáknak abban is, hogy a kereszténység által az ember kérdéseire adott örökérvényű válaszokat jobban megismerhessék. 

– 2019-ben kezdtük az első katekézis képzésünket, idén pedig már két csoportot is indítottunk. Reméljük a kurzusra önként jelentkezett munkatársaink nemcsak elméleti tudásban, hanem hitben is gazdagodtak ezalatt. Bízunk abban, hogy ezáltal a felnövekvő gyermekeinket hatékonyabban tudják támogatni – fejtette ki Daám Tibor kateketikai vezető.  Hozzátette, külön öröm számunkra, hogy fenntartónk egyik intézményében, a Gál Ferenc Egyetem Teológiai karának épületében zárhattuk a második kurzus első csoportjának képzését. 


A fotók az utolsó képzési napon, a csoportképek pedig az írásbeli dolgozat utáni pillanatokban készültek. Legyenek áldottak a hallgatók és legyenek áldottak gyermekeink, akik szavukra hinni fognak! (v.ö.: János 17, 20-26) 

"20De nem csak értük könyörgök, hanem azokért is, akik a szavukra hinni fognak bennem. 21Legyenek mindnyájan egyek. Amint te, Atyám bennem vagy s én benned, úgy legyenek ők is eggyé bennünk, hogy így elhiggye a világ, hogy te küldtél engem. 22Megosztottam velük a dicsőséget, amelyben részesítettél, hogy eggyé legyenek, amint mi egy vagyunk: 23én bennük, te bennem, hogy így ők is teljesen eggyé legyenek, s megtudja a világ, hogy te küldtél engem, és szereted őket, amint engem szerettél. 24Atyám, azt akarom, hogy akiket nekem adtál, ott legyenek velem, ahol vagyok, s lássák dicsőségemet, amelyben részesítettél, mivel már a világ teremtése előtt szerettél. 25Én igazságos Atyám! A világ nem ismert meg, de én ismerlek, s ők is felismerték, hogy te küldtél. 26Megismertettem velük nevedet, és ezután is megismertetem, hogy a szeretet, amellyel szeretsz, bennük legyen, s én is bennük legyek.”



/media/uploads/images/post_upload/Messenger_creation_d286f7ff-1233-42c0-b9af-83763d587ecd.jpeg
Szakmai nappal egybekötött csapatépítő tréninget szervezett a gyógypedagógiai divízió ÁGOTA Falván!
/media/uploads/images/post_upload/SAC_0118.jpg
Újabb ajtók nyíltak gyermekeink előtt – új nevelőszülőket köszöntött az ÁGOTA Közösség!
/media/uploads/images/post_upload/Fb_20240422_2.png
Heti Útravaló - 2023. 15. hét