Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20499220 Nemzetközi számlaszám: SWIFT kód (BIC) OTP VHUHB (IBAN) HU91 1173 5005 2049 9220 0000 0000
/media/uploads/images/post_upload/IMG_20211020_105326.jpg

A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató hétköznapjaiban fontos, hogy a munkatársaink minden gyermekünk számára irányt tudjanak mutatni, abban az esetben is, ha a csemetéinkben hittel kapcsolatos kérdések fogalmazódnak meg. Egyházi fenntartású intézményként szeretnénk segíteni a kollégáknak abban is, hogy a kereszténység által az ember kérdéseire adott örökérvényű válaszokat jobban megismerhessék. 

– 2019-ben kezdtük az első katekézis képzésünket, idén pedig már két csoportot is indítottunk. Reméljük a kurzusra önként jelentkezett munkatársaink nemcsak elméleti tudásban, hanem hitben is gazdagodtak ezalatt. Bízunk abban, hogy ezáltal a felnövekvő gyermekeinket hatékonyabban tudják támogatni – fejtette ki Daám Tibor kateketikai vezető.  Hozzátette, külön öröm számunkra, hogy fenntartónk egyik intézményében, a Gál Ferenc Egyetem Teológiai karának épületében zárhattuk a második kurzus első csoportjának képzését. 


A fotók az utolsó képzési napon, a csoportképek pedig az írásbeli dolgozat utáni pillanatokban készültek. Legyenek áldottak a hallgatók és legyenek áldottak gyermekeink, akik szavukra hinni fognak! (v.ö.: János 17, 20-26) 

"20De nem csak értük könyörgök, hanem azokért is, akik a szavukra hinni fognak bennem. 21Legyenek mindnyájan egyek. Amint te, Atyám bennem vagy s én benned, úgy legyenek ők is eggyé bennünk, hogy így elhiggye a világ, hogy te küldtél engem. 22Megosztottam velük a dicsőséget, amelyben részesítettél, hogy eggyé legyenek, amint mi egy vagyunk: 23én bennük, te bennem, hogy így ők is teljesen eggyé legyenek, s megtudja a világ, hogy te küldtél engem, és szereted őket, amint engem szerettél. 24Atyám, azt akarom, hogy akiket nekem adtál, ott legyenek velem, ahol vagyok, s lássák dicsőségemet, amelyben részesítettél, mivel már a világ teremtése előtt szerettél. 25Én igazságos Atyám! A világ nem ismert meg, de én ismerlek, s ők is felismerték, hogy te küldtél. 26Megismertettem velük nevedet, és ezután is megismertetem, hogy a szeretet, amellyel szeretsz, bennük legyen, s én is bennük legyek.”/media/uploads/images/post_upload/20211124_143735.jpg
A Segítő Jóbarátok idén is támogatták a Szent Ágotás gyermekeket
/media/uploads/images/post_upload/
Főigazgatói utasítás
/media/uploads/images/post_upload/
Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzat