Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806

Baranya megyében is díjaztuk kiválóságainkat.

Pécsen 75 Baranya megyei Kiválósági- és Hősötös-díjas pályázó vehette át jól megérdemelt oklevelét és ajándékcsomagját.

Kocsis Jánosné Szilvia 32 éve nevelőszülő, eddig több, mint húsz gyermek cseperedett a szárnyai alatt. A pécsi díjátadóra a 15 éves Valentint kísérte el. – Valentin rendkívül jó képességű, borzalmas nagy IQ-val rendelkező gyerek, és egy kincs. Briliáns elme. Jól tűri, ha nyüstölöm a tanulással. Nagyon szívesen jön, engedi, hogy tanuljak vele. És én nem is sajnálom rá az időt. – mesélte büszkén a nevelőszülő.

– 4,5 volt az átlagom. A matek megy legjobban. Gépészmérnök szeretnék lenni. – tette hozzá Valentin, aki a szorgalmas tanulás mellett sokat olvas és már 5 éve trombitán is tanul.

A díjakat Szécsényi Sándor területi igazgató és Szénássy Ágnes, a Baranya megyei nevelőszülői hálózat szakmai vezetője adta át.

Szécsényi Sándor köszöntő beszédében a minket körülvevő értékekről beszélt. A tárgyiasult és és a valamilyen kiemelkedő teljesítménnyel megszerezhető értékekről. 

– Míg a tárgyiasult értékek, például az ékszerek, az autó, a pénz elveszhetnek, gazdát cserélhetnek, elértéktelenednek haszontalanná válhatnak, addig az egyéni értékek a miénk maradnak örökre. Ilyen értékek birtokában vannak a díjazott gyermekeink, akik a kitartás, a szorgalom és a tudás értékét tudhatják maguknak. – emelte ki Szécsényi Sándor.

/media/uploads/images/post_upload/KC2412_9142.jpg
Keresztútjárás ÁGOTA Falván
/media/uploads/images/post_upload/Fb_20240328_2.png
Nagycsütörtökön Jézus közösséget alapított
/media/uploads/images/post_upload/KCS_9413.jpg
Újra menő frizurákkal csaltak mosolyt az ÁGOTA Közösség fiataljainak arcára