Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/Tiszakcske_Atltika_k_01.jpg



Az atlétika a világ egyik legnépszerűbb sportága, és minden sportág alapja, ezért is kapta a „királynő” jelzőt. Az ember alapvető mozgásformáira épül, mint a járás, futás, ugrás és a dobás.  Az atlétika nagyon jól fejleszti a mozgáskoordinációt és az egyéb motorikus képességeket!

A gyermekek pedig nem utolsósorban a versengés miatt kedvelik, hiszen minden edzés felér egy versennyel. Tiszakécskén már 6 éve rendszeresen járnak edzésre csemetéink, ezt térítésmentesen biztosítjuk számukra. 

- Immáron négy éve dolgozom a Szent Ágotánál, én tartom az atlétika edzéseket, a gyerekek természetesen cserélődtek az elmúlt években, folyamatosan csatlakoznak új gyerekek - mondta Ádám Sándor edző. Siroki Alexandra focizik és két helyen atlétizál: " Engem megnyugtat a sport, jó a társaság, együttműködünk, szeretünk ide járni.

Faragóné Böbe nevelőszülő elmondta minden nála lévő gyermek sportol: atlétikára, járnak úszni ám vannak leigazolt focista gyerkőcei is. "Nagyon fontosnak tartom, hogy sportoljanak, az egészségtudatosság miatt, valamint kitartásra nevel és megtanulnak veszíteni is."  

Kalamen Krisztián is Faragónénál nevelkedi,  a fiú elmondta az edzésen gyakorolták  a váltófutást, a bot átadást, majd versenyeztek, amit az ő csapatuk nyert meg.

Köszönjük Tiszakécske Város Sportegyesületének hogy a Városi Sportcentrumban biztosítják számunkra az edzés lehetőségét!




/media/uploads/images/post_upload/Messenger_creation_d286f7ff-1233-42c0-b9af-83763d587ecd.jpeg
Szakmai nappal egybekötött csapatépítő tréninget szervezett a gyógypedagógiai divízió ÁGOTA Falván!
/media/uploads/images/post_upload/SAC_0118.jpg
Újabb ajtók nyíltak gyermekeink előtt – új nevelőszülőket köszöntött az ÁGOTA Közösség!
/media/uploads/images/post_upload/Fb_20240422_2.png
Heti Útravaló - 2023. 15. hét