Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806

Szolnokon a Jász-Nagykun-Szolnok megyei, Tatabányán pedig a Komárom-Esztergom megyei kiválóságainkat díjaztuk!

A karcagi 10 éves Czakó Emília Angéla 105 db 5-öst gyűjtött össze a 2021/22-es tanévben, ezzel pedig kiérdemelte a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató Hősötös-díját. 

Emília nemrégiben Szolnokon vehette át a szép teljesítményéért járó oklevelét és ajándékcsomagját. 

A megyéből összesen 26 Kiválósági és Hősötös pályázót díjaztak a családias hangulatú eseményen. 

Czakó Emíliát, mint többeket is, nevelőszülője kísérte a díjátadóra. Emília lelkesen mesélt arról, hogy nagyon figyel az órákon, sok mindent elsajátít az iskolában, de azért nevelőszülője, Szász Györgyi szívesen mellé ül otthon segíteni, ha mégis elakad valamiben. A szorgalmas tanulás mellett az akrobatikus tánc és a birkózás a hobbija. Nevelőcsaládja mindenben segíti a kislányt, akárcsak a náluk nevelkedő gyermeket négy másik gyermeket is. A legnagyobb, a 16 éves Zsákai Ferenc Rodrigó szintén díjazott lett idén, hiszen 4,4-es átlagával sikeresen pályázta meg a Kiválósági díjat. 

A díjakat Bulla Erika, az Észak- és Dél-Alföldi Területi Igazgatóság területi igazgatója és Mihályi Katalin, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei nevelőszülői hálózat szakmai vezetője adta át. A területi igazgató köszöntőjében hangsúlyozta, teljes joggal lehetnek büszkék magukra a megjelentek, hiszen az elért eredményeik alapján a legjobbak közt is a legjobbak, amiért keményen megdolgoztak.

Komárom-Esztergom megyéből összesen 26 szorgalmas gyermek részesült Kiválósági- vagy Hősötös-díjban. A díjakat Tatabányán Barta László területi igazgató és Kuthy- Szakács Anita, a nevelőszülői hálózat szakmai vezetője adta át.

A bánhidai Erdei Józsefné már 11 éve nevelőszülő. Ő két nála cseperedő kiemelkedő teljesítményű gyermeket kísért a díjátadóra. Jázmin, aki hamarosan 12 éves lesz, 4,7-es átlaggal büszkélkedhet.  A13 éves Szandra pedig 4,5-ös átlagával lett Kiválósági-díjas. Erdei Józsefné fontosnak tartja, hogy a gyerekek tanuljanak és célokat tűzzenek ki maguk elé, ami motiválja őket. Mint elmondta, Jázmin már most tudja, hogy szakács szeretne lenni, Szandra pedig kutyakozmetikus.




/media/uploads/images/post_upload/
Pillanatképek az ÁGOTA® Futásról VI.
/media/uploads/images/post_upload/KC2415_1736.jpg
Pillanatképek az ÁGOTA® Futásról IV
/media/uploads/images/post_upload/DHE_6905.JPG
Pillanatképek az ÁGOTA® Futásról III