Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806

 Az elmúlt 27 év alatt 15 fiút  és 5 lányt  nevelt fel két saját gyermeke mellett kerekharaszti nevelőszülőnk, Erki Ferencné. 

Tercsike a hétvégén megkapta a Heves Megyei Családokért díjat, amelyet a megyei önkormányzat azok számára adományoz, akik a tevékenységük során támogatják, segítik a családokat, hozzájárulnak a társadalom családbarát szemléletének erősítéséhez.

 Nevelőszülőnkhöz és férjéhez 1992-ben került az első testvérpár: egy 3 és egy 5 éves gyermek, nem sokkal később az újszülött testvérük, majd szép sorban feltöltődött az összes férőhelyük. Volt olyan időszakuk, amikor a két sajátjukkal együtt 12 gyermeknek adtak meleg otthont, szerető családot. A gyerekek nagy többsége hosszú időt töltött náluk, előfordult, hogy csecsemőkortól a felsőfokú oklevél megszerzéséig. Jelenleg két utógondozottról és egy 16 éves fiúról gondoskodnak. 

Az időközben férjhez ment nevelt lányok esküvői tanúiknak is felkérték őket, tőlük már 8 „unokájuk” született  és két baba éppen útban van. A saját gyermekeik pedig 5 unokával ajándékozták meg őket. 

Sokszoros nagyszülőként, jelenleg is működő nevelőszülőkként továbbra is több sorsot egyengetnek, szeretettel és végtelen türelemmel. 

Tercsike több mint három évtizedes nevelőszülői munkájáért Szabó Zsolt, országgyűlési képviselő és Tóth Csaba, a Heves Megyei Közgyűlés alelnöke felterjesztésére kapta meg a közgyűlés döntése alapján az elismerést, amelyhez szívből gratulálunk.

Köszönjük a Heves Megyei Önkormányzatnak a tudósításhoz nyújtott segítségét, a  fotókat pedig Nemes Róbertnek.

/media/uploads/images/post_upload/KC2415_1626.jpg
1600 jószándékú ember szíve dobbant együtt a szegedi ÁGOTA® Futáson - VIDEÓVAL
/media/uploads/images/post_upload/DHE_6520.JPG.jpeg
Pillanatképek az ÁGOTA® Futásról VI.
/media/uploads/images/post_upload/KC2415_1904.jpg
Pillanatképek az ÁGOTA® Futásról V.