Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/BC5K2485.jpg

Kiválósági-díjátadóink legutóbbi állomása Budapest volt, ahol a Pest megyei szorgalmas fiataljainkat volt szerencsénk köszönteni.

A megyéből 72 Kiválósági- és Hősötös-díjas pályázó kapott meghívást az eseményre. A díjakat Szécsényi Sándor területi igazgató, András Katalin főigazgató-helyettes és Csónaki Mónika szakmai vezető adta át kiválóságainknak.

- Akik ma itt vannak, olyan akarattal, szorgalommal tanultak, ami tiszteletre méltó és ezért gratulálunk nekik. Azt mondja egy bölcs mondás, hogy a világ nem annyi, amennyit meglátunk, hanem amennyit megértünk belőle. Akik ma díjat kapnak, jó úton vannak afelé, hogy ebből a világból még többet értsenek meg, hiszen a tudás, amit megszereztek, az erre szolgál – emelte ki a területi igazgató a díjazottakat méltató köszöntőjében.

A 10 éves Róbert Tünde Lilla Nagykőrösről érkezett Budapestre. Amellett, hogy kiváló eredményeket ér el az iskolában, s ezért kiérdemelte a Hősötös-díjat, rendkívül jó a kézügyessége, sorra hozza a rajzversenyekről is az elismerő okleveleket. Fontos számára a tanulás, hiszen, ahogy mondja, enélkül nem lehetünk elég okosak. 

Bede Ildikó nevelőszülőnk a most 2. osztályos kis Leventét kísérte a budapesti ünnepségre. Levente kitörő örömmel fogadta a Hősötös-díjat, amellyel az első osztályos teljesítményét értékelték. Ildikó 4 éve gondoskodik Leventéről, akiről csak jókat mesélt: a kisfiú nagy kedvvel vetette bele magát az ovi után az iskolai életbe, minden érdekli, nagyon tud lelkesedni a legkisebb dolgokért is. Nem csoda hát, hogy a díjátadó egyik legszebb mosolyát Leventétől kaptunk ezen a napon.

/media/uploads/images/post_upload/KC2415_1626.jpg
1600 jószándékú ember szíve dobbant együtt a szegedi ÁGOTA® Futáson - VIDEÓVAL
/media/uploads/images/post_upload/DHE_6520.JPG.jpeg
Pillanatképek az ÁGOTA® Futásról VI.
/media/uploads/images/post_upload/KC2415_1904.jpg
Pillanatképek az ÁGOTA® Futásról V.