Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806

A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Nevelőszülői Hálózata a nyári táborozások előtt két kirándulást is szervezett a nevelőszülőknél cseperedő gyermekek számára, amelyen összesen 100 fő vett részt.

Elsőként Nyíregyházára utaztak, ahol az Állatparkban az örök kedvencek, a zsiráf, a jegesmedve, a fóka és a teve mellett rengeteg állatfajjal ismerkedhettek meg a gyerekek. Emellett sok látványosság és szórakozási lehetőség is várta őket. Egy nap kevés volt, hogy az Állatpark csodáit mind megnézhessék, kipróbálhassák, de mindannyian életre szóló élményt szereztek.

Júniusban a főváros volt az úti cél. A kirándulók Budán a Várkert Bazárból csodálhatták meg a város látképét, a Dunát, a Pesti oldalt. Ezt követte az országházi látogatás, ahol minden perc újabb és újabb érdekességet tartogatott. A csapatot lenyűgözte a szigorú beléptető rendszer, a csodálatosan díszített épületbelső, az egyedi tárlatvezetés, a Szent Korona és az őrök látványa, az épület meglepően részletes makettje. A látogatás után még maradt egy kis idő a Hősök terének megtekintésére is.

Köszönjük ezeket a szép napokat, s hogy ismét sok új élménnyel ajándékozták meg a hálózatban nevelkedő gyermekeinket!


/media/uploads/images/post_upload/Messenger_creation_d286f7ff-1233-42c0-b9af-83763d587ecd.jpeg
Szakmai nappal egybekötött csapatépítő tréninget szervezett a gyógypedagógiai divízió ÁGOTA Falván!
/media/uploads/images/post_upload/SAC_0118.jpg
Újabb ajtók nyíltak gyermekeink előtt – új nevelőszülőket köszöntött az ÁGOTA Közösség!
/media/uploads/images/post_upload/Fb_20240422_2.png
Heti Útravaló - 2023. 15. hét