Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/szs1.jpg

Elkezdődött a gondoskodásunkban nevelkedő gyermekeink úszásoktatása. Már Szegeden, Tiszakécskén és Kiskunfélegyházán is lehetőség van részt venni a heti rendszerességgel zajló foglalkozásokon. 

A gyerekek számára Sportéletrend programunk részeként, szolgáltatónk biztosítja a belépőjegyeket, az eszközöket és magát az oktatást is a teljes ellátási területen. A cél az, hogy minden Szent Ágotás csemete megtanuljon úszni, de mindenképpen szerezzen vízbiztonságot, képes legyen leküzdeni a félelemérzetét és javuljon a mozgáskoordinációja. Mindezt játékosan, változatos gyakorlatokkal érik el a vízben mozogva, tehát miközben úszni tanulnak, élményekkel is gazdagodnak a gyerekek. Ezt a kiskunfélegyházi oktatáson készült fotók is igazolják, ahol az úszásóra levezetéseként kipróbálhatták magukat a vízilabdában is.

Aki már tud úszni és tehetséges, vagy csak szívesen mozog a vízben, azoknak nevelőszülői tanácsadói területenként heti 1-2 alkalommal lehetőséget teremtünk az úszásedzésre is – szintén ingyenesen. Ez az a sport ugyanis, ami szabadidős elfoglaltságként, sporttevékenységként, vagy egészségügyi célból egyaránt végezhető, és erősebb, egészségesebb lesz tőle minden fiatal.

/media/uploads/images/post_upload/KCS_9413.jpg
Újra menő frizurákkal csaltak mosolyt az ÁGOTA Közösség fiataljainak arcára
/media/uploads/images/post_upload/BC5K3990.jpg
800 gyermekben ébresztünk reményt
/media/uploads/images/post_upload/Heti mott_2024.png
Heti mottó