Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/Jnoshalma Kirly tanya 8_.jpg

A Bácsalmási Gyermekotthon 1-es lakása a nyári szünet végét igazán emlékezetessé tette, ugyanis kirándulást szerveztek Jánoshalmára, a Király Lovastanyára.

Előzőleg tájékozódtak a tanya lehetőségeiről, így tudták, hogy igazi nekik való helyre fognak érkezni, ahol salakos teniszpálya, medence, wellness részleg, asztali tenisz, biliárdasztal, röplabdapálya várja a sportolni vágyókat, valamint a lovaglást, és a lovas kocsikázást is ki lehet próbálni. 

Ráadásul a hangulatos udvart egy halastó díszíti. A gyermekotthon leányai már nagyon várták, hogy meggyőződjenek a leírtakról.

Érkezéskor a tanya vezetője kedvesen fogadta a csapatot, bemutatta a tanyát és elmondta az ezernyi kikapcsolódási- és sportlehetőséget, amelyből elsőként egybehangzóan a sétakocsikázást választották. Jó döntést hoztak, hiszen érdeklődési körtől függetlenül mindenkit lenyűgöztek a lovaskocsi mellett elsuhanó állatok és a titokzatos erdei növényzet. 

Sokan lubickoltak a tanya szabadtéri medencéjében, és a bátrabbak a lovaglást is kipróbálták. 

A csapat egy vidám és rendkívül aktív délutánt töltött el a friss levegőn, és hazafelé még egy mélykúti fagyizás is belefért az időbe. 

/media/uploads/images/post_upload/SZAKMAINAP.jpg
Azonnali gondozási hely váltás témában tartunk szakmai napot
/media/uploads/images/post_upload/BC5K5377.jpg
Olaszos délutánt csaptak a Foltán Lakásotthonban
/media/uploads/images/post_upload/bork_fctrn2.jpg
Gyermekvédelmi gondoskodásban élő fiatalok rúgták a bőrt