Ilyen a huszadik ÁGOTA® Tábor
Integrációs programsorozat 2018
Integrációs programsorozat 2017
Integrációs programsorozat 2016
Integrációs programsorozat 2015
Integrációs programsorozat 2014
Integrációs programsorozat 2013
Integrációs programsorozat 2012
Minden gyermeknek családban van a legjobb helye
Interjúk
Dél Alföldi regionális bűnmegelőzési fesztivál 2017 szeptember 09.
Videók
KÁSZPEM-könyvek magyarul-angolul
Tiszakécskén megrendezésre kerülő, házi atlétika verseny - ÁGOTA® Alapítvány - Állami Gondoskodásban Élő és Veszélyeztetett Fiatalok Támogatásáért Alapítvány
 

Tiszakécskén megrendezésre kerülő, házi atlétika verseny

Vissza az előző oldalra!

Az atlétika sok gyermek számára jelent örömöt, hogy összemérheti tudását, képességeit a társaival. Ez minden esetben pozitívan fejleszti akarati, erkölcsi tulajdonságait is. Felszínre hozza motivációját, beállítottságát, akaraterejét, kitartását, versenyszellemét és versenyzési kultúráját (győzni és veszíteni tudás) is.  Nagy örömünkre Tiszakécskén a nagy létszámú (19 fő) érdeklődésnek köszönhetően a tanév ideje alatt minden héten atlétika foglalkozásokra járhattak a gyermekeink, fiúk, lányok egyaránt, akiknek ez a tevékenység mára már teljesen beépült a hétköznapjaikba.   
2019.06.27- én került sor a szezon utolsó atlétika foglalkozására. Az edzés keretein belül házi versenyt hoztunk el a gyerekek részére, melynek a végén minden egyes atlétánk, aki a rajt mögé állt valamilyen versenyszámban, dobogós helyezést ért.  Az időjárás is kegyes volt hozzánk, ugyanis pont a verseny előtt jött egy nagy zápor, mely kellemes hőmérsékletre hűtötte az időt. Így minden adott volt, hogy egy nagyszerű versennyel koronázzuk meg a szezon zárását.  
 
Az atlétika versenyszámok a következők voltak:
 
- 60 m síkfutás - 100 m síkfutás - 600 m síkfutás - távolugrás - kislabdahajítás
Mind a 19 versenyzőnk éremmel – érmekkel, oklevéllel, csokoládékkal, és egyéb ajándéktárgyakkal térhettek haza.  Nagyon motivált és kitartó csapattal ismerkedhettem meg ezen a versenyen.


Szent Ágota