Ilyen a huszadik ÁGOTA® Tábor
Integrációs programsorozat 2018
Integrációs programsorozat 2017
Integrációs programsorozat 2016
Integrációs programsorozat 2015
Integrációs programsorozat 2014
Integrációs programsorozat 2013
Integrációs programsorozat 2012
Minden gyermeknek családban van a legjobb helye
Interjúk
Dél Alföldi regionális bűnmegelőzési fesztivál 2017 szeptember 09.
Videók
KÁSZPEM-könyvek magyarul-angolul
Önfeledt játék a Piri-ponty Játszóházban, Baján - ÁGOTA® Alapítvány - Állami Gondoskodásban Élő és Veszélyeztetett Fiatalok Támogatásáért Alapítvány
 

Önfeledt játék a Piri-ponty Játszóházban, Baján

Vissza az előző oldalra!

Ezt a programot a nevelőszülői tanácsadók a kisebb korosztálynak szervezték, 3-10 éves korig várták a gyermekeket a Játszóházba. A program célja egy kellemes kikapcsolódás volt, és a közösség összekovácsolása. A programot a tanácsadók szervezték és koordinálták.

A családok a megbeszélt időpontban találkoztak a Piri-ponty Játszóházban. Itt 3-10 éves korú gyermekeknek biztosítanak lehetőségeket az önfeledt játékhoz. Sokféle játék közül választhattak a csemeték, bizonyos játékok kiváló készség-és képességfejlesztő játékok voltak, például a mászó labirintus a koordinációs képességet fejlesztette igen jól. Lehetett még ugráló várazni és lég hokizni is, ami szintén nagyon tetszett a csemetéknek, különösen a fiúknak. A kislányok leginkább főzőcskéztek a nekik kialakított konyhában.

A nevelőszülői tanácsadó elmondása alapján nagyon jól érezték magukat a családok. A gyerekek szívesen kipróbáltak minden játékot. A tanácsadók elmondása alapján a gyerekek játékán túl azt is jó volt látni, hogy milyen jókat beszélgetnek a felnőttek egymással.


Szent Ágota