Ilyen a huszadik ÁGOTA® Tábor
Integrációs programsorozat 2018
Integrációs programsorozat 2017
Integrációs programsorozat 2016
Integrációs programsorozat 2015
Integrációs programsorozat 2014
Integrációs programsorozat 2013
Integrációs programsorozat 2012
Minden gyermeknek családban van a legjobb helye
Interjúk
Dél Alföldi regionális bűnmegelőzési fesztivál 2017 szeptember 09.
Videók
KÁSZPEM-könyvek magyarul-angolul
Ki mit tud elődöntő Tiszakécskén - ÁGOTA® Alapítvány - Állami Gondoskodásban Élő és Veszélyeztetett Fiatalok Támogatásáért Alapítvány
 

Ki mit tud elődöntő Tiszakécskén

Vissza az előző oldalra!

A tiszakécskei terület is megrendezte a Ki mit tud elődöntőjét. Célja volt a tehetségek felkutatása, a gyermekek önbizalmának erősítése, mindezt egy verseny keretében. A legjobbak képviselhetik a területet a Bács-Kiskun megyei döntőn.

            A köszöntő és a verseny szabályainak elmondása után kezdetét vette a megmérettetés. Nagyon sok fellépő volt ezen a területen. Elsősorban hangszeres és versmondó előadásokat hallhattunk, de volt ének és táncos műsor is. A szervezők előre megbeszélték, hogy ezen a Ki mit tud-on nem lesznek helyezettek, inkább mindenki valamiben a legjobb lesz. A produkciók után „legjobbak” eredményhirdetése következett. Minden fellépő kapott oklevelet, csokit és ajándékot elismerésként. A napot beszélgetéssel és Szalai Beáta Szakmai Vezető által vezényelt interaktív diszkóval zártuk le.

            Ezen a területei is sok tehetséges gyerek van. Itt elsősorban a hangszeren való tanulásnak van nagy múltja. Ez meg is látszódott a fellépők számán. A Varázscsepp Tehetségkutató versenyen a citera csoport első helyezett lett idén is. Ők veretlenek. A hegedűn játszó fiú is eljutott a döntőig ebben a versenyben. Nagyon büszkék vagyunk rájuk.


Szent Ágota