Ilyen a huszadik ÁGOTA® Tábor
Integrációs programsorozat 2018
Integrációs programsorozat 2017
Integrációs programsorozat 2016
Integrációs programsorozat 2015
Integrációs programsorozat 2014
Integrációs programsorozat 2013
Integrációs programsorozat 2012
Minden gyermeknek családban van a legjobb helye
Interjúk
Dél Alföldi regionális bűnmegelőzési fesztivál 2017 szeptember 09.
Videók
KÁSZPEM-könyvek magyarul-angolul
Ki mit tud elődöntő a Haynald Gyermekotthonban - ÁGOTA® Alapítvány - Állami Gondoskodásban Élő és Veszélyeztetett Fiatalok Támogatásáért Alapítvány
 

Ki mit tud elődöntő a Haynald Gyermekotthonban

Vissza az előző oldalra!
A Ki mit tud tehetséggondozó programunk a Haynald Gyermekotthonok Bajai Speciális Lakásotthonában került megrendezésre. Célja volt a tehetségek felkutatása, lehetőség adása a gyermekeknek önmaguk megmutatására egy verseny keretében, önbizalmuk erősítése.
A köszöntés és a zsűri bemutatása után kezdetét vette a megmérettetés. Először a Haynald gyerkőcei adtak elő a nevelőjük kíséretében egy saját szerzeményt. Egy fantasztikus műsort láthattunk, ami méltón elindította a versenyt. Ezután versmondók, rapénekes és meseelőadás folytatta a sort. Minden produkciót hatalmas tapssal köszönt meg a közönség az előadóknak. A zsűrinek nem volt könnyű dolga, de abban egyetértettek, hogy az első helyet és a különdíjat a rapénekes fiú érdemelje meg, hiszen saját maga által írt rapszöveget adott elő. A srác elmondta, hogy sok szövege van, az életéről, az érzéseiről, a szerelemről. A Ki mit tud elődöntőn minden gyerkőc méltó módon megérdemelte az oklevelet, a csokit, a tortát és az érmet. A napot egy finom ebéddel zártuk.
Hatalmas élmény volt a Ki mit tud délelőttje. Látszott a gyerekeken, hogy sokat készültek erre a napra. A rapénekes fiúban hatalmas tehetség van, szövegei választékosak, kifejezőek, érzelmekkel telik. Szívesen adott elő a szerzeményeiből versenyen kívül még egy párat. Nagyon élvezetes volt hallgatni.
 

Szent Ágota