Ilyen a huszadik ÁGOTA® Tábor
Integrációs programsorozat 2018
Integrációs programsorozat 2017
Integrációs programsorozat 2016
Integrációs programsorozat 2015
Integrációs programsorozat 2014
Integrációs programsorozat 2013
Integrációs programsorozat 2012
Minden gyermeknek családban van a legjobb helye
Interjúk
Dél Alföldi regionális bűnmegelőzési fesztivál 2017 szeptember 09.
Videók
KÁSZPEM-könyvek magyarul-angolul
Kellemesen és hasznosan töltöttük el a szabadidőnket a Szúnyogvári Lakásotthonban, hiszen a Honfoglaló játékkal nemcsak, hogy kikapcsolódtunk, hanem játszva tanultunk is. - ÁGOTA® Alapítvány - Állami Gondoskodásban Élő és Veszélyeztetett Fiatalok Támogatásáért Alapítvány
 

Kellemesen és hasznosan töltöttük el a szabadidőnket a Szúnyogvári Lakásotthonban, hiszen a Honfoglaló játékkal nemcsak, hogy kikapcsolódtunk, hanem játszva tanultunk is.

Vissza az előző oldalra!

A napokban a Sárberki Lakásotthon nevelői megmutatták a gyerekeknek, és beavatták őket abba, hogy ők miket játszottak a gyerekkorukban, kinek melyik volt a kedvenc játéka. Ezek a játékok örökérvényűek, hiszen a lakásotthon gyerekei is nagyon élvezték az időtöltést, ugyanúgy a felnőttek, akik újra megélték a gyerekkoruk legkedvesebb pillanatait. Volt itt ugróiskola, erre csörög a dió, székfoglaló, limbo és gumizás is. "Annyit nevettünk, hogy a kapunk előtt elsétáló gyalogosok is jókedvűen bekukucskáltak hozzánk. A képekkel ösztönzünk mindenkit, hogy bátran nyúljunk vissza a "múltba". Nálunk olyan jól sikerült, hogy kérték a gyerekek a második felvonást."


Szent Ágota