Ilyen a huszadik ÁGOTA® Tábor
Integrációs programsorozat 2018
Integrációs programsorozat 2017
Integrációs programsorozat 2016
Integrációs programsorozat 2015
Integrációs programsorozat 2014
Integrációs programsorozat 2013
Integrációs programsorozat 2012
Minden gyermeknek családban van a legjobb helye
Interjúk
Dél Alföldi regionális bűnmegelőzési fesztivál 2017 szeptember 09.
Videók
KÁSZPEM-könyvek magyarul-angolul
A hit fontos - ÁGOTA® Alapítvány - Állami Gondoskodásban Élő és Veszélyeztetett Fiatalok Támogatásáért Alapítvány
 

A hit fontos

Vissza az előző oldalra!

Miben hiszel? Tettük fel a kérdést Bácsalmáson. Többféle választ kaptunk, örültünk annak is, amikor az volt a válasz kaptuk: „Saját magamban!” Az egészséges önbizalom jó dolog. Fontosak a tervek is, az álmaink is, amikben hiszünk…

Mi arról is beszélünk, hogy a Teremtőbe vetett hit és bizalom nekünk milyen fontos az életünkben. A történelem folyamán különböző dolgokban hittek az emberek, de tudnotok kell, hogy ma is sok a félrevezető tanítás. Eltéved, aki szoborban, vagy szellemekben, esetleg valamilyen szektában hisz. Biztonságot jelent, ha az egyháznak hiszel, mert akkor a Jó Istennek hiszel! Ő akart minket. Már születésünk előtt ismert és szeretett, úgy mint senki más! Fontos, hogy ezt észrevegyük. Mindig küld olyan embereket, akiktől megtapasztalhatjuk, hogy terve van velünk, és soha nem hagy el.

Ha bajba kerülünk, Ő akkor is segítséget nyújt, és ha figyelünk, biztosan rátalálunk! Nincs olyan fájdalom, gond, amit Ő meg nem oldhat!

Ha pedig látjuk, hogy valami jó megtörtént, álljunk meg kicsit örülni, és éljük át a hála érzését! Ha viszontszeretjük Teremtőnket, és hiszünk benne, Ő mindent a javunkra formál!!!

(Robert és Tibor)


Szent Ágota