Ilyen a huszadik ÁGOTA® Tábor
Integrációs programsorozat 2018
Integrációs programsorozat 2017
Integrációs programsorozat 2016
Integrációs programsorozat 2015
Integrációs programsorozat 2014
Integrációs programsorozat 2013
Integrációs programsorozat 2012
Minden gyermeknek családban van a legjobb helye
Interjúk
Dél Alföldi regionális bűnmegelőzési fesztivál 2017 szeptember 09.
Videók
KÁSZPEM-könyvek magyarul-angolul
Házi úszóverseny Tiszakécskén - ÁGOTA® Alapítvány - Állami Gondoskodásban Élő és Veszélyeztetett Fiatalok Támogatásáért Alapítvány
 

Házi úszóverseny Tiszakécskén

Vissza az előző oldalra!

Az úszni tanulás célja az alapvető vízbiztonság elnyerése, a félelemérzet leküzdése, az örömszerzés, az élményekkel való gazdagodás, az egészséges életmód mellett a mozgáskoordináció fejlesztése, a térérzékelés és a figyelem fejlesztése játékosan, mindez változatos eszközökkel. A sporttal önállóságra nevelünk, és fejlesztjük csapatban való együttműködést is, a közösen gondolkozást. A sport segít a felnőtt életre való felkészülésben. 2019.06.11-én, Tiszakécskén házi buliúszóversenyt szerveztünk a már évek óta rendszeresen úszásra járó fiataljainknak.
Nemenként, két korosztályt indítva, 19 fővel, 7 versenyszámban mérhették össze tudásukat a gyermekek. A gyerekek nagyon jól érezték magukat. Az úszótanfolyam igazi csapattá kovácsolta őket. Együtt szurkoltak egymásért, megtapsolták a kiemelkedő teljesítményt nyújtó társaikat a versenyen. Mindenki részesült jutalomban (érem, oklevél, csokoládé, egyéb ajándéktárgyak). A szezon legkitartóbb úszója különdíjat az a 6 éves Albók Bence vehette át, aki minden foglalkozáson aktívan, fegyelmezetten, kitartóan részt vett. A sok belefektetett energia a versenyen is meghozta gyümölcsét. A versenyen kiemelkedő teljesítményt nyújtott.


Szent Ágota