Ilyen a huszadik ÁGOTA® Tábor
Integrációs programsorozat 2018
Integrációs programsorozat 2017
Integrációs programsorozat 2016
Integrációs programsorozat 2015
Integrációs programsorozat 2014
Integrációs programsorozat 2013
Integrációs programsorozat 2012
Minden gyermeknek családban van a legjobb helye
Interjúk
Dél Alföldi regionális bűnmegelőzési fesztivál 2017 szeptember 09.
Videók
KĂ–SZPEM®kĂ©zikönyvek magyarul-angolul
Róluk... írták... I.
Róluk... írták... II.
About them... for them... I.
About them... for them... II.
Farsangi mulatság Soltvadkerten - ÁGOTA® Alapítvány - Állami Gondoskodásban Élő és Veszélyeztetett Fiatalok Támogatásáért Alapítvány
 

Farsangi mulatság Soltvadkerten

Vissza az előző oldalra!

A területek tanácsadói farsangi mulatságot szerveztek a Soltvadkerten és a Kiskőrösön élő családoknak, amelynek célja volt a hagyományok őrzése, kötetlen beszélgetés, és a családok közötti kapcsolatok erősítése.

A programra szép létszámmal érkeztek családok. Nagy örömünkre szinte kivétel nélkül beöltöztek a gyerekek. Nagyon változatosak voltak idén a jelmezek: pillangó, birodalmi harcos, focisták, egyszarvú, vámpír, hercegkisasszonyok, kutyus és még sorolhatnám napestig az ötletes jelmezeket. A felvonulás után a tanácsadók, az adminisztrátor és az egyik gyám meglepetése következett a csemeték számára. Lovaknak öltözve táncoltak a gyerekeknek, a gyerekekkel. Hatalmas sikere volt a Lovas-tánckarnak. A napot megédesítve sok finom sütivel készültek a nevelőmamák erre az alkalomra. A fáradozásaikat megköszönve egy 3 tagú zsűri értékelte a program végén a finomságokat és ajándékkal jutalmazták meg őket. A jelmezes felvonulók finom csokit és apró ajándékot kaptak a bátorságukért, ötletességükért, majd táncmulatsággal zártuk a délutánt.

Ez a nap fantasztikusra sikerült. Azon kívül, hogy sok szép jelmezt láthattunk és jókat táncoltunk, egyértelműen érezhető volt, hogy egy jól működő csapat van már a két területen. Nagy öröm volt, hogy nemcsak a kicsik, hanem a nagyobbak is jelmezt öltöttek, szívesen bolondoztak. Sokat beszélgettek egymással a felnőttek, a csemeték pedig egy nagyot játszottak.


Szent Ágota